Ανακαίνιση μπάνιου
Ανακαίνιση μπάνιου

Ανακαίνιση μπάνιου σε κατοικία στο Χαλάνδρι

Η ανακαίνιση μπάνιου έγινε σε κατοικία που είχε γίνει πάλι πριν 15 χρόνια πλήρης ανακαίνιση σε όλους τους χώρους .

Το μπάνιο από την αρχή που κατασκευάστηκε είχε διάφορα προβλήματα . Από τις πρώτες μέρες χρήσης του παρουσίαζε προβλήματα στην αποχέτευση της μπανιέρας . Η μπανιέρα δεν άδειαζε γρήγορα πράγμα που σημαίνει όπου κάπου είχε πρόβλημα στο σιφόνι .

Ο σχεδιασμός του μπάνιου δεν ήταν ο κατάλληλος με αποτέλεσμα η λεκάνη να είναι φάτσα όταν άνοιγε η πόρτα . Διαβάστε το άρθρο μου 10+1 συμβουλές στην ανακαίνιση του μπάνιου για να έχετε μια καλύτερη εικόνα για τις εργασίες που πρέπει να προσέξετε .

Ανακαίνιση μπάνιου στο Χαλάνδρι
τοποθέτηση πλακιδίων σε ανακαίνιση μπάνιου

Αποξηλώσεις σε ανακαίνιση μπάνιου

Ξεκινώντας την αποξήλωση των πλακιδίων και της μπανιέρας βρήκα διάφορα άλλα προβλήματα που είχε το μπάνιο .

Στο σημείο που ήταν η μπανιέρα ο τοίχος ήταν βρεγμένος μπορώ να πω κορεσμένος από το πολύ νερό . Η μπανιέρα είχε τοποθετηθεί με λάθος τρόπο , ακρυλικού τύπου η μπανιέρα αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο . Η είσαι υδραυλικός και ξέρεις να τοποθετήσεις σωστά μια μπανιέρα η καλύτερα κάνε άλλη δουλειά .

Ακούω συνέχεια μην αγοράζετε ακρυλική μπανιέρα που δίνουν συμβουλές κάποιοι σε ιδιοκτήτες όταν θέλουν να κάνουν μια αγορά μπανιέρας . Λάθος δεν έχουν τίποτα οι συγκεκριμένες μπανιέρες ο τρόπος τοποθέτησης τις κάνει προβληματικές

Επίσης όταν τοποθετούμε πλακάκια πάνω από την μπανιέρα στο πλαϊνό περιθώριο της δεν τα ακουμπάμε πάνω στην μπανιέρα αφήνουμε αρμό τουλάχιστον 3 χιλιοστά . Κλείνουμε τον αρμό με σφραγιστική σιλικόνη κατάλληλη για τον συγκεκριμένο χώρο . Ιδιαίτερα όταν έχουμε τοποθετήσει ακρυλική μπανιέρα .

Ξηλώνοντας τα πλακάκια  είδα ότι ο προηγούμενος πλακάς είχε αφήσει τους μισούς και παραπάνω σταυρούς ανάμεσα στα πλακάκια χωρίς να τους βγάλει . Σε αυτή την περίπτωση έχει χαθεί ο αρμός ανάμεσα στα πλακάκια δεν λειτουργεί .

Δυστυχώς είναι κάποιες λεπτομέρειες που εάν δεν τις προσέξεις τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν . Καλό λοιπόν είναι να προσέχουμε τέτοια μικρά πραγματάκια γιατί δεν μπορείς να επέμβεις μετά εύκολα .

Κατασκευή δικτύου ύδρευσης σε ανακαίνιση μπάνιου στο Χαλάνδρι

Λόγω της παλαιότητας του μπάνιου προχωρήσαμε σε κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης. Το δίκτυο ύδρευσης έγινε με πολυστρωματική σωλήνα και κατασκευή πίνακα υδροληψίας.

Αντί για έπιπλο μπάνιου κατασκευάσαμε νέο πάγκο με γυψοσανίδα στις διαστάσεις που εξυπηρετούσε τους ιδιοκτήτες και επενδύθηκε με ένα διαφορετικό σχέδιο πλακιδίου. Πάνω στον πάγκο τοποθετήθηκε επικαθήμενος νιπτήρας και έμεινε χώρος για να τοποθετηθούν τα αναγκαία αξεσουάρ μπάνιου.

Δείτε εδώ το βίντεο από την συγκεκριμένη ανακαίνιση στο μπάνιο στο Χαλάνδρι

Καλέστε μας να σας δώσουμε προσφορά για το δικό σας μπάνιο  6975777445

Περιγράψτε μας το έργο που θέλετε να εκτελέσετε

Όνομα
Email
Μήνυμα
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
κακή εφαρμογή σωλήνας αποχέτευσης
λάθος διάταξη στο μπάνιο
Μπάνιο πριν την ανακαίνιση

1 σκέψη για το “Ανακαίνιση μπάνιου σε κατοικία στο Χαλάνδρι”

  1. Παράθεση: Επισκευές σπιτιού οι εργασίες που αντιμετωπίζουμε - eletech

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *