Βάψιμο κτιρίου στην Πεύκη

Το Βάψιμο κτιρίου στην Πεύκη αφορά τριώροφο κτίριο με πιλοτή και στέγη .

Βάψιμο κτιρίου στην Πεύκη

Τα μπαλκόνια του κτιρίου είναι από εμφανές σκυρόδεμα και γενικά δεν είχε εκτός από τα φθαρμένα χρώματα άλλα ιδιαίτερα προβλήματα .

Οι φθορές εμφανίστηκαν κυρίως στην οροφή των  μπαλκονιών των τελευταίων ορόφων όπου από πάνω υπάρχει κεραμίδι και με τον καιρό κάποια είχαν ραγίσει , σπάσει ή στους κορφιάδες της στέγης είχαν σκάσει κάποιες τσιμεντοκονίες .

Στο κτίριο βάφτηκαν όλες οι επιφάνειες με δύο χέρια ακρυλικό χρώμα . Αρχικά στην επιφάνεια εφαρμόστηκε ένα χέρι αστάρι νεφτιού . Τα κάγκελα τρίφτηκαν περάστηκε ένα χέρι μίνιο και βάφτηκαν με ντουκόχρωμα δύο χέρια .

Εξωτερικά στην είσοδο του κτιρίου στις κολώνες τοποθετήθηκαν δύο μαρμάρινα καπέλα . Οι ράμπες της εισόδου βάφτηκαν με τσιμεντόχρωμα .

Το ίδιο έγινε και με την οροφή της πιλοτής όπου περάστηκε δύο χέρια ακρυλικό χρώμα . Περιμετρικά του κτιρίου στην ένωση των τοίχων χαμηλά με τους διαδρόμους από μπετό , περάστηκε δύο χέρια ελαστομερές επαλειφόμενο μονωτικό υλικό πάνω στα τσιμεντένια λούκια για πλήρη στεγάνωση και αποφυγή υγρασιών στο υπόγειο.

Γενικά το κτίριο λόγω της σωστής συντήρησης από τους ιδιοκτήτες δεν παρουσίασε προβλήματα κατά την εκτέλεση των εργασιών . Αυτός είναι και ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης σε ένα κτίριο . Όταν εμφανίζεται ένα πρόβλημα σε μικρή κλίμακα αντιμετωπίζεται εύκολα και οικονομικά . Ετσι το Βάψιμο κτιρίου στην Πεύκη δεν κόστισε στους ιδιοκτήτες μια περιουσία

Βάψιμο κτιρίου στην Πεύκη
βαψίματα εξωτερικά
Βαψίματα εξωτερικά
Βάψιμο κτιρίου στην Πεύκη
Βάψιμο κτιρίου στην Πεύκη
Βάψιμο κτιρίου στην Πεύκη