Επισκευή κτιρίου στην Φιλοθέη

Επισκευές κτιρίων

Οι επισκευές κτιρίων είναι από τις εργασίες που ασχολούμαστε αρκετά τα τελευταία χρόνια. Η επισκευή – συντήρηση των κτιρίων είναι μια δουλειά απαιτητική και θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Με την πάροδο των ετών όλα τα πράγματα θέλουν μια συντήρηση , έτσι και τα κτίρια πρέπει να επισκευάζονται να συντηρούνται.

Γενικά οι επισκευές κτιρίων θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο κατασκευής διότι δεν μπορείς να τα επισκευάζεις συχνά . Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόζονται σωστά αλλά κυρίως να είναι κατάλληλα για την επισκευή του κτιρίου.

Πλέον με τους νέους κανονισμούς έκδοσης αδειών και επισκευής των κτιρίων τα πράγματα γίνονται αυστηρότερα.

Θα πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανονισμοί ασφαλείας στην επισκευή των κτιρίων. Οι σκαλωσιές που τοποθετούνται για την επισκευή των κτιρίων πρέπει να έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο και κατάλληλο εξοπλισμό που τηρεί όλες τις προδιαγραφές και τους κανόνες ασφαλείας.

Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες και δυνατές εταιρείες στην παραγωγή δομικών υλικών. Οι εταιρείες αυτές έχουν τα κατάλληλα επισκευαστικά υλικά που απαιτούνται για την επισκευή των κτιρίων.

Σε άμεση επαφή μαζί τους παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια τα τεχνικά σεμινάρια που διοργανώνουν. Με την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση καταφέρνουμε και έχουμε πάντα αξιόπιστες λύσεις στα υλικά μας για τα έργα μας.

Ενδεικτικά αναφέρω μερικές εταιρείες παραγωγής υλικών που συνεργαζόμαστε

kerakoll       sika     sintecno    isomat     thrakon    basf

Οι επισκευές κτιρίων που ασχολούμαστε περιλαμβάνουν όλους τις φάσεις επισκευής ενός κτιρίου.

Μερικές από αυτές είναι

Επισκευή εξωτερικών όψεων κτιρίου   γενικά περιλαμβάνουν όλων των ειδών τις εργασίες επισκευή σοβάδων , επισκευή σκυροδέματος , βάψιμο κτιρίου

Επισκευή στηθαίων γενικά σε ότι αφορά τα στηθαία σε ένα κτίριο. Μπορεί να γίνει μερική επισκευή σε μερικά σημεία με την χρήση καλαθοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος ή με το στήσιμο των σκαλωσιών.

Επισκευή κολόνων πιλοτής  η επισκευή των κολονών είναι πολύ σημαντική και πρέπει να γίνεται με τα κατάλληλα υλικά.

Επισκευή μπαλκονιών  περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που απαιτούνται σε αυτή την εργασία όπως η επισκευή μπετόν , σοβάτισμα μπαλκονιών , βάψιμο μπαλκονιών , στεγάνωση μπαλκονιών.

Δείτε επισκευές κτιρίων που έχουμε πραγματοποιήσει

Επισκευή κτιρίου στην Καλλιθέα

Επισκευή στηθαίων πολυκατοικίας στα Πατήσια

Επισκευή μόνωση κτιρίου στην Φιλοθέη

Επισκευή βαφή κτιρίου στα Βριλήσσια

Επισκευή αποκατάσταση κτιρίου στην Φιλοθέη

Επισκευή κτιρίου στο Κολωνάκι

Επικοινωνήστε μαζί  μας στο 6975777445 για να κάνουμε την σωστή επισκευή στο κτίριο σας.

Εναλλακτικά αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας