Επισκευή βαφή κτιρίου στα Βριλήσσια

Επισκευή βαφή κτιρίου στα Βριλήσσια

 

 

Το έργο αφορά την Επισκευή  βαφή κτιρίου στα Βριλήσσια .

Οι εργασίες όλες έγιναν στις εξωτερικές πλευρές του κτιρίου και σε διάφορα σημεία στην σκεπή του .

Το κτίριο ήταν γενικά νέο όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες αλλά είχε κάποια σημεία που ήταν ευάλωτα και ήθελαν μεγαλύτερη φροντίδα . Στην σκεπή στα σημεία όπου ενώνει το κεραμίδι με τα ανεστραμμένα δοκάρια  δημιουργήθηκαν κενά , λόγω έλλειψης των κατάλληλων υλικών με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κενά .

Διαβάστε εδώ γιατί μπαίνει νερό από τα κεραμίδια

Ένα τμήμα στέγης ξηλώθηκε και φτιάχθηκε εκ νέου διότι το νερό που είχε περάσει είχε σαπίσει τα ξύλα του σκελετού . Αυτό έγινε διότι το τμήμα αυτό είχε μικρή κλίση και δεν είχε καλή στεγάνωση.

Δείτε εδώ τα σωστά βήματα για την επισκευή στέγης

Επισκευή βαφή κτιρίου τα προβλήματα

Επισκευή σοβάδων εξωτερικά
Επισκευή σοβάδων εξωτερικά
Επισκευή βαφή κτιρίου στα Βριλήσσια
Επισκευή όψεων

Η ποιότητα γενικά του επιχρίσματος (σοβά) εξωτερικά ήταν πολύ κακή  με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα σε πολλά σημεία του τοίχου .Έτσι η επισκευή ήταν αναγκαία . Στα σημεία όπου ενώνει το μπετό με τα τούβλα δεν είχε τοποθετηθεί υαλόπλεγμα . Με τον καιρό και τις συστολές – διαστολές το κτίριο δεν άργησε να εμφανίσει τα προβλήματά του .

Σαθροί σοβάδες
Σαθροί σοβάδες

Βασικό είναι ότι στα ανεστραμμένα δοκάρια πού βγαίνουν πάνω από την  κατασκευή της σκεπής , δεν αρκεί στην στέψη τους ένα απλό βάψιμο.

Τα κάγκελα που και αυτά είχαν βαφτεί πρόσφατα δεν είχε η βαφή τους αντοχή με αποτέλεσμα να χρειάζονται και αυτά να ξαναβαφτούν . Το έχω παρατηρήσει και σε άλλες δουλειές ότι συγκεκριμένη μάρκα βαφής σιδήρου είναι πολύ χαμηλής ποιότητας αλλά δεν θα την αναφέρω .

Διαβάστε εδώ για την σωστή διαδικασία βαφής στα κάγκελα

Όλα τα σημεία που είχαν πρόβλημα ανοίχτηκαν , ξηλώθηκαν οι σαθροί σοβάδες και επισκευάστηκαν με έτοιμα τσιμεντοειδή υλικά .

Στην στέψη των δοκαριών περάστηκε επαλειφόμενο ελαστομερές υλικό καθώς και στα σημεία ένωσης με τα κεραμίδια . Είχε προηγηθεί η κατασκευή τσιμεντόλουκων στην ένωση τοίχου με κεραμίδια .

Σε ολόκληρη την επιφάνεια των τοίχων εξωτερικά περάστηκε αστάρι νεφτιού .

Στην συνέχεια βάφτηκαν όλες οι επιφάνειες με δυο χέρια ακρυλικού χρώματος της εταιρείας Dulux

Επισκευή βαφή κτιρίου ολοκληρωμένο στα Βριλήσσια
Βαφή κτιρίου ολοκληρωμένο

Στην επισκευή βαφή κτιρίου στα Βριλήσσια χρησιμοποιήσαμε τα κατάλληλα υλικά και έτσι αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν στο κτίριο.

Θέλετε να επισκευάσετε ή να βάψετε το κτίριο σας επικοινωνήστε μαζί μας

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα

Processing…
Success! You're on the list.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *