Κατασκευές με γυψοσανίδες ποια είναι τα πλεονεκτήματα 

Οι κατασκευές με γυψοσανίδες έχουν το υπέρ ότι δεν έχουν περιορισμούς στον τρόπο κατασκευής , στο σχεδιασμό και στη θέση που θέλουμε να τις κατασκευάσουμε.

Οι γυψοσανίδες μπορούν να κατασκευαστούν ως χωρίσματα τοιχοποιίας  εσωτερικά στο σπίτι σας , μπορούν  να κατασκευαστούν ως οροφές και μπορούν επίσης να γίνουν βιβλιοθήκες , ράφια , επενδύσεις τοίχων και πάρα πολλά άλλα πράγματα χωρίς περιορισμούς .

Τα πλεονεκτήματα για την κατασκευή τους ως εσωτερικά χωρίσματα είναι πολλά σε σχέση με την συμβατική κατασκευή που ξέραμε  έως τώρα . Πολλοί τώρα θα έχουν τις αντιρρήσεις τους σε σχέση με αυτό τον ισχυρισμό μου αλλά τα αποτελέσματα από τις κατασκευές μάλλον με δικαιώνουν .

Τα προηγούμενα χρόνια οι κατασκευές με γυψοσανίδες περιορίζονταν μόνο στην τοποθέτηση τους ως χωρίσματα γραφείων. Το πρόβλημα λοιπόν με τις γυψοσανίδες δημιουργήθηκε τότε λόγω της κακής κατασκευής τους ως χωρίσματα . Οι τεχνίτες τοποθετούσαν ένα μεταλλικό σκελετό και μία γυψοσανίδα από την κάθε πλευρά του τοίχου .

Δηλαδή χωρίς μόνωση τις περισσότερες φορές εσωτερικά του σκελετού χωρίς ηχομονωτική ταινία περιμετρικά του σκελετού που ακούμπαγε σε τοίχο ή πάτωμα και πολλά άλλα . Το αποτέλεσμα ήταν ότι χτύπαγες ή ακούμπαγες λίγο στον τοίχο και νόμιζες ότι θα πέσει . Ψιθύριζες στο γραφείο σου και ότι έλεγες το ήξερε όλο το κτίριο . Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε αυτή η κακή φήμη για τις γυψοσανίδες .

Τα πλεονεκτήματα με γυψοσανίδες είναι πολλά

  • Γρήγορος χρόνος κατασκευής
  • Οικολογικά υλικά
  • Ελάχιστο βάρος στην κατασκευή
  • Υψηλοί δείκτες ηχομόνωσης
  • Τοποθέτηση δικτύου ύδρευσης  αποχέτευσης , ηλεκτρισμού μέσα στον σκελετό χωρίς σκαψίματα και μπάζα
  • Αντισεισμική κατασκευή
  • Απεριόριστοι σχεδιαστικοί συνδυασμοί
  • Αποφεύγετε το σοβάτισμα. Δείτε το βίντεο μετά την αποξήλωση του σοβά από το ταβάνι και την κατασκευή πλέον με γυψοσανίδα.
  • Δεν έχουν περιορισμούς στο βάρος ανάρτησης αρκεί να έχουν προβλεφτεί οι θέσεις μόνο για τα μεγάλα βάρη
  • Εύκολη επέμβαση σε μια μελλοντική αλλαγή

Πλέον οι κατασκευές με γυψοσανίδα δεν έχουν προβλήματα και περιορισμούς του παρελθόντος . Το σίγουρο είναι ότι αν κατασκευαστούν σωστά από καλούς τεχνίτες δεν έχετε τίποτα να φοβάστε  εξάλλου σε όλες τις εργασίες η επιλογή συνεργείων είναι πολύ βασική επιλογή για το τελικό αποτέλεσμα στην κατασκευή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να υλοποιήσουμε την δική σας κατασκευή που έχετε σχεδιάσει .

Κατασκευές με γυψοσανίδες Κατασκευή οροφής
Κατασκευή καμπύλου τοίχου με γυψοσανίδα
Κατασκευή μπάνιου
Κατασκευές με γυψοσανίδες τοποθέτηση μόνωσης
Κατασκευές με γυψοσανίδα επένδυση σε τζάκι
Κατασκευές με γυψοσανίδα Κατασκευή κρυφού φωτισμού