Κατασκευές μπετόν το Α και το Ω της οικοδομής

Κατασκευές μπετόν το Α και το Ω της οικοδομής

Όταν μιλάμε για κατασκευές μπετόν έχουμε πάντα στο νου μας ότι αποτελεί το βασικότερο κομμάτι για την κατασκευή ενός νέου κτιρίου κυρίως και για επέκταση ενός υπάρχον ή την ενίσχυσή του .

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι κατασκευές από μπετόν κυριαρχούν στον τρόπο ανέγερσης ενός νέου κτιρίου και θα συνεχίσουν να είναι πολύ βασικό μέρος τους ακόμα και με τον συνδυασμό άλλων τρόπων  όπως ο μεταλλικός σκελετός των κτιρίων .

Ήρθε η ώρα  λοιπόν να ξεκινήσουμε μια νέα κατασκευή κτιρίου πιθανόν του νέου μας σπιτιού και πρέπει να πάρουμε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του κτιρίου και φυσικά το δικό μας μέλλον ως ιδιοκτήτες ενός κτιρίου .

Η σημαντικότερη απόφαση όλων είναι να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες ώστε να μπορέσετε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο τέλος του έργου . Βασικότερη επιλογή όλων είναι ο σωστός επιστήμονας πολιτικός μηχανικός που έχει και την μεγαλύτερη ευθύνη να κατασκευαστεί σωστά το κτίριο .

Αυτός είναι που από την αρχή μέχρι το τέλος του έργου θα πρέπει να δώσει σωστές κατευθύνσεις σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα του έργου που αποτελεί βασικό κομμάτι και αυτός στην κατασκευή ενός κτιρίου .

Άλλος ένας βασικότατος παράγοντας  στις σωστές κατασκευές μπετόν είναι φυσικά και αυτός που θα αναλάβει να εκτελέσει το έργο δηλαδή ο τεχνίτης-εργολάβος . Το αναφέρω έτσι διότι θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι πάνω από όλα σωστός τεχνίτης και μετά όλα τα άλλα . Θα πρέπει να έχει τις γνώσεις να γνωρίζει τις εξελίξεις στον τομέα του , νέα υλικά , νέα εργαλεία και να είναι συνεργάσιμος με τους υπεύθυνους του έργου.

Συμβουλή

Κατά την επιλογή των συνεργατών μην έχετε ως πρώτο και ίσως μοναδικό κριτήριο το οικονομικό διότι θεωρώ ότι έχετε κάνει ήδη το πρώτο λάθος βήμα .

Σίγουρα αποτελεί βασικό κομμάτι το οικονομικό αλλά δείτε και τα τεχνικά προσόντα του καθενός συνεργάτη σας . Πιστέψτε με έχετε πολλά περιθώρια στην συνέχεια του έργου να εξοικονομήσετε  χρήματα από άλλες εργασίες που είναι ποιο δευτερεύουσας σημασίας στην κατασκευή ενός κτιρίου και από την αγορά των υλικών που χρησιμοποιήσετε σε αυτές τις εργασίες .

Βασικό κομμάτι στις κατασκευές μπετόν είναι και η χρησιμοποίηση των κατάλληλων υλικών δηλαδή της αγοράς του μπετόν (σκυρόδεμα) και του σιδήρου οπλισμού που θα τοποθετηθεί στο έργο . Μην κάνετε οικονομία σε αυτά και να είστε απαιτητικοί για την σωστή εφαρμογή τους .

Περιγράψτε μας το έργο με κατασκευές μπετόν που θέλετε να πραγματοποιήσετε

Όνομα
Email
Μήνυμα
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Δείτε παρακάτω μερικά έργα κατασκευής μπετόν

Καλούπωμα πλάκας με peri skydeck
Κατασκευές μπετόν
Κατασκευές μπετόν θεμελίωση
Κατασκευές από μπετόν
Κατασκευές από μπετόν
Κατασκευές μπετόν
Κατασκευές μπετόν βιολογικός καθαρισμός
Κατασκευές από σκυρόδεμα
Κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα
Κατασκευές από σκυρόδεμα
Κατασκευές από σκυρόδεμα
Κατασκευές από σκυρόδεμα
Κατασκευές από σκυρόδεμα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *