Ένας χρόνος eletech.gr
Ένας χρόνος eletech.gr

Ένας χρόνος eletech.gr

Ναι και όμως είναι πραγματικότητα πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος .

Σαν σήμερα 28 Απριλίου 2014 ξεκίνησα δειλά – δειλά να πραγματοποιήσω τον  νέο μου στόχο , την δημιουργία του προσωπικού μου blog eletech.gr

Ένας χρόνος eletech.gr

Στην αρχή ήταν κάτι σαν πείραμα για τον εαυτό μου αν θα μπορούσα να φτιάξω κάτι αξιόλογο μόνος μου , μεταφέροντας τις τεχνικές μου γνώσεις που απόκτησα όλα αυτά τα χρόνια μέσω των έργων  που συμμετείχα και της παρακολούθησης μέσω σεμιναρίων των εξελίξεων στον κλάδο των κατασκευών .

Όλο αυτό το διάστημα του ενός έτους σας παρουσίασα από το eletech.gr διάφορα έργα που εκτελέστηκαν το προηγούμενο διάστημα με αναλύσεις του τρόπου κατασκευής και φωτογραφίες από την κάθε φάση εργασιών . Επίσης σας ενημέρωσα για τα συνήθη προβλήματα που παρουσιάζουν τα κτίρια και τρόπους αντιμετώπισης . Συνολικά δημοσίευσα 111 άρθρα με ορισμένα να έχουν μεγάλη επιτυχία απήχησης στον κόσμο .

Η ανταπόκριση σας από την αρχή της προσπάθειας μου ήταν μεγάλη κάτι που σίγουρα δεν περίμενα. Μερικά άρθρα ξεχώρισαν ως κορυφαία από όλους εσάς και όχι μόνο καθώς και η Google τα ανέδειξε , εμφανίζοντας τα στα αποτελέσματα αναζήτησης στην πρώτη ή δεύτερη σελίδα της .

Μερικά βιντεάκια λίγα στην ουσία που έχω ανεβάσει προβλήθηκαν αρκετές φορές από το κανάλι μου eletech.gr – ζούμε τις κατασκευές στο YouTube . Στο μέλλον θα προσπαθήσω να έχω περισσότερα και ποιοτικότερα . Αν σας αρέσουν γραφτείτε στο κανάλι μου .

Για όσους είναι χρήστες του facebook υπάρχει η σελίδα του blog eletech.gr όπου βλέπετε τα νέα μας αλλά και ειδήσεις γενικότερα από  τον κλάδο των κατασκευών σε Ελλάδα και εξωτερικό . Πρόσφατα δημιούργησα και μια ομάδα την online κατασκευές όπου ο καθένας μπορεί να δημοσιεύσει τις κατασκευές του και να συμμετέχει με αυτό τον τρόπο στην καλύτερη ενημέρωση του κοινού .

Παρακάτω θα δείτε τα άρθρα με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα όλο αυτό το χρόνο .

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω  φίλους , συνεργάτες μηχανικούς και αρχιτέκτονες και γενικά όλους εσάς που αγκάλιασαν την προσπάθεια και την στήριξαν φανατικά .

Ένας χρόνος eletech.gr

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου

Λευτέρης Σιώμος

Ιδέες για το εσωτερικό βάψιμο

Ενανθράκωση σκυροδέματος

Επισκευή μπαλκονιών στο Αιγάλεω

Ηχομόνωση δαπέδου

Ανερχόμενη υγρασία

Τεχνοτροπία βαψίματος με σφουγγάρι

Επισκευή ξύλινου δαπέδου

Κατασκευές με τσιμεντοσανίδες

Νέες συνεργασίες πατητή τσιμεντοκονία

Ανακαίνιση μπάνιου 10+1 συμβουλές

1 σκέψη για το “Ένας χρόνος eletech.gr”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *