Κατασκευές σε διαμέρισμα στην περιοχή Ακρόπολη
Ανακαίνιση διαμερίσματος στην περιοχή Ακρόπολη

Ανακαίνιση διαμέρισμα στην περιοχή Ακρόπολη

Η ανακαίνιση σε διαμέρισμα στην περιοχή Ακρόπολη ήταν στο κατάλληλο μέρος όπου έχεις το πολύ ωραίο κομμάτι της Αθήνας στα πόδια σου.

Βγαίνοντας από το μπαλκόνι και έχοντας αυτή την θέα σίγουρα σου φτιάχνει την διάθεση. Βλέποντας και τον κόσμο που τριγυρίζει στους πεζόδρομους της πόλης νιώθεις ότι είσαι μέρος της ιστορίας του τόπου μας .

Να πω και για τις εργασίες που έγιναν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα .

Βαφή των εξωτερικών τοίχων σύμφωνα με τους χρωματισμούς τις πολυκατοικίας. Πράγμα λίγο δύσκολο όταν βάφεις μεμονωμένα ένα τμήμα της όψης του κτιρίου . Στην εξωτερική εμπρός όψη τοποθετήθηκαν στις τοιχοποιίες  αγάλματα και παραστάσεις δίνοντας μια πολύ ωραία όψη στο κτίριο εξωτερικά .

Εσωτερικά έγιναν βαψίματα σε προθήκες αγαλμάτων σε δύο τοίχους . Οι προθήκες ήταν κατασκευασμένες από γυψοσανίδες και σπατουλαρίστηκαν σε ολόκληρη την επιφάνεια ώστε το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό λόγω της χρήσης τους από τον ιδιοκτήτη .

Το σπίτι είχε το δάπεδο του διαδρόμου και ένα δωμάτιο από μωσαϊκό όπου εφαρμόστηκε εποξειδική βαφή δαπέδου σε αυτούς τους χώρους .

Τελικά οι κατασκευές σε διαμέρισμα στην περιοχή Ακρόπολη ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα λίγων ημερών . Πιστεύω ότι η ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων και το νέο Μουσείο της Ακρόπολης ήταν ένα πολύ σωστό βήμα και πρέπει να συνεχίσει και με άλλες παρεμβάσεις .

Κατασκευές σε διαμέρισμα στην περιοχή Ακρόπολη
Βαφή προθηκών
Ανακαίνιση διαμέρισμα στην περιοχή Ακρόπολη Βαφή προθηκών
Βαφή εξωτερικών τοίχων
Ανακαίνιση διαμέρισμα στην περιοχή Ακρόπολη
τοποθέτηση αγαλμάτινων έργων
τοποθέτηση αγαλμάτινων έργων
τοποθέτηση αγαλμάτινων έργων
τοποθέτηση αγαλμάτινων έργων
Μουσείο Ακρόπολης
μικρη προθηκη
μεγαλη προθηκη