Κατασκευές σε διαμέρισμα στην περιοχή Ακρόπολη

Κατασκευές σε διαμέρισμα στην περιοχή Ακρόπολη

 

Κατασκευές σε διαμέρισμα στην περιοχή Ακρόπολη

 

Οι κατασκευές σε διαμέρισμα στην περιοχή Ακρόπολη ήταν στο κατάλληλο μέρος όπου έχεις το πολύ ωραίο κομμάτι της Αθήνας στα πόδια σου.

 

Βγαίνοντας από το μπαλκόνι και έχοντας αυτή την θέα σίγουρα σου φτιάχνει την διάθεση και βλέποντας και τον κόσμο που τριγυρίζει στους πεζόδρομους της πόλης νιώθεις ότι είσαι μέρος της ιστορίας του τόπου μας .

 

Να πω και για τις εργασίες που έγιναν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα .

Βαφή των εξωτερικών τοίχων σύμφωνα με τους χρωματισμούς τις πολυκατοικίας πράγμα λίγο δύσκολο όταν βάφεις μεμονωμένα ένα τμήμα της όψης του κτιρίου . Στην εξωτερική εμπρός όψη τοποθετήθηκαν στις τοιχοποιίες  αγάλματα και παραστάσεις δίνοντας μια πολύ ωραία όψη στο κτίριο εξωτερικά .

 

Εσωτερικά έγιναν βαψίματα σε προθήκες αγαλμάτων σε δύο τοίχους . Οι προθήκες ήταν κατασκευασμένες απο γυψοσανίδες και σπατουλαρίστηκαν σε ολόκληρη την επιφάνεια ώστε το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό λόγω της χρήσης τους απο τον ιδιοκτήτη .

Το σπίτι είχε το δάπεδο του διαδρόμου και ένα δωμάτιο από μωσαϊκό όπου εφαρμόστηκε εποξειδική βαφή δαπέδου σε αυτούς τους χώρους .

 

Τελικά οι κατασκευές σε διαμέρισμα στην περιοχή Ακρόπολη ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα λίγων ημερών . Πιστεύω ότι η ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων ήταν ένα πολύ σωστό βήμα και πρέπει να συνεχίσει και με άλλες παρεμβάσεις .

Σας άρεσε το άρθρο;