Ανακαίνιση σπιτιού-διαμερίσματος στην Πεύκη

Ανακαίνιση σπιτιού-διαμερίσματος στην Πεύκη

Η ανακαίνιση του διαμερίσματος στην Πεύκη ήταν γενική και περιλάμβανε σχεδόν όλες τις εργασίες .

Όπως τα περισσότερα διαμερίσματα της δεκαετίας του ’80 έτσι και αυτό είχε διαρρύθμιση με τις ανάγκες της εποχής που κατασκευάστηκε. Παρότι είναι μεγάλο διαμέρισμα σχεδόν 100 τετραγωνικά δεν είχε δεύτερο υπνοδωμάτιο. Έτσι αποφασίστηκε να γίνει η συγκεκριμένη ανακαίνιση ώστε να δημιουργηθεί δεύτερο δωμάτιο και φυσικά να ανακαινιστούν τα παλιά μπάνια και η κουζίνα.

Καθαιρέσεις-γκρεμίσματα τοίχων

Το διαμέρισμα είχε την κουζίνα στο πίσω μέρος του σπιτιού . Έγινε μεταφορά της κουζίνας σε νέο χώρο ενιαία με το σαλόνι . Το δωμάτιο όπου ήταν η κουζίνα έγινε δεύτερο υπνοδωμάτιο. Όταν γίνονται γκρεμίσματα σε μια ανακαίνιση διαμερίσματος θα πρέπει να λαμβάνονται όλα τα μέτρα αυτά ώστε να είναι δυνατόν λιγότερη η όχληση στους ένοικους της πολυκατοικίας.

Ηλεκτρολογικά 

Έγινε μετατροπή του υπάρχον δικτύου σύμφωνα με τους νέους χώρους του διαμερίσματος. Μεταφέρθηκαν οι νέες γραμμές στην κουζίνα , δημιουργήθηκαν νέες γραμμές για A/C  έγινε αλλαγή του κεντρικού πίνακα. Τα ηλεκτρολογικά σε ένα σπίτι πλέον παίζουν μεγάλο ρόλο με τόσες ηλεκτρικές συσκευές που υπάρχουν στο σημερινό σύγχρονο σπίτι. Θα πρέπει να γίνεται πριν την έναρξη του έργου η κατάλληλη μελέτη ώστε να γίνουν οι σωστές εργασίες αναβάθμισης του ηλεκτρολογικού δικτύου.

Ανακαίνιση Μπάνιου WC

Το σπίτι είχε δύο μπάνια το μεγάλο μπάνιο και το βοηθητικό WC . Η ανακαίνιση έγινε και στα δυο μπάνια με αλλαγή του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης. Όταν κάνουμε μια ανακαίνιση σπιτιού-διαμερίσματος είναι απαραίτητη η ανακαίνιση των μπάνιων ιδιαίτερα όταν η κατασκευή τους έγινε πριν 40-50 χρόνια. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν πριν 50 χρόνια στην κατασκευή των μπάνιων δεν έχουν καμία σχέση με τα σημερινά δεδομένα.

Οι τοίχοι στα μπάνια σοβατίστηκαν εκ νέου για να υπάρχει κατάλληλη επιφάνεια. Τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια και στα δυο μπάνια και είδη υγιεινής.

Ανακαίνιση δάπεδα

Η μόνη ανακαίνιση που έγινε στα δάπεδα ήταν το τρίψιμο-γυάλισμα του παρκέ των υπνοδωματίων . Το παρκέ διαρκείας έχει την δυνατότητα όπως γνωρίζουμε όταν είναι σε σχετικά καλή κατάσταση να συντηρηθεί. Δηλαδή να τριφτεί και να γυαλιστεί όπου γίνεται μετά τις εργασίες αυτές είναι σαν καινούργιο. Στο γυάλισμα πλέον έχουμε δυο επιλογές την εφαρμογή των κλασικών βερνικιών νεφτιού και την εφαρμογή οικολογικών βερνικιών νερού. Η κάθε επιλογή έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία εξαρτάται τι βάζετε εσείς ως προτεραιότητα στα θέλω σας.

Βαψίματα σε ανακαίνιση σπιτιού-διαμερίσματος στην Πεύκη

Σε ολόκληρο το διαμέρισμα όπως είναι φυσικό έγινε σπατουλάρισμα στους τοίχους αφού χρειαζόταν μετά τις επισκευές που έγιναν στους χώρους.

Στην συνέχεια έγινε ένα τρίψιμο των τοίχων και του ταβανιού με τα μηχανήματα απορρόφησης της σκόνης που διαθέτουμε. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε το 90% της σκόνης που επιβαρύνει τους χώρους εργασίας και προστατεύει την υγεία των εργαζομένων.

Επίσης με τον τρόπο αυτό αποφεύγουμε την σκόνη που δεν την θέλουμε στον χώρο και η επιφάνεια που τρίβεται είναι τελείως απαλλαγμένη από σκόνες . Αυτό βοηθάει ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή πρόσφυση των υλικών(αστάρι) με καλύτερα αποτελέσματα στην βαφή των επιφανειών.

Τέλος βάφτηκαν όλα τα εσωτερικά ξύλινα κουφώματα με ριπολίνη νερού. Η ριπολίνη νεφτιού που χρησιμοποιούσαμε στην βαφή των ξύλινων επιφανειών κιτρίνιζε πιο εύκολα.

Η ανακαίνιση σπιτιού-διαμερίσματος στην Πεύκη ήταν επιτυχής , διότι το αποτέλεσμα ευχαρίστησε τους πελάτες μας που είναι και ο βασικός στόχος μας.

Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε ανακαίνιση του σπιτιού σας καλέστε μας άμεσα στο 6975777445 για να κλείσουμε ραντεβού στην κατοικία σας. Εναλλακτικά μπορούμε αν θέλετε να κανονίσουμε μια συνάντηση στα γραφεία μας.

Ευκαιρία να μας γνωρίσετε.

Περιγράψτε μας το έργο που θέλετε να εκτελέσετε

Όνομα
Email
Μήνυμα
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Αν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις γύρω από την ανακαίνιση σπιτιού διαβάστε εδώ

Ανακαίνιση σπιτιού-διαμερίσματος στην Πεύκη

Ανακαίνιση μπάνιου Πεύκη
Ανακαίνιση μπάνιου δάπεδα τοίχοι
χτίσιμο μπανιέρας
Ανακαίνιση μπάνιου
Ηλεκτρολογική εγκατάσταση χώρου κουζίνας
Ηλεκτρολογικές γραμμές σε ανακαίνιση σπιτιού
Συντήρηση ξύλινου παρκέ
Συντήρηση ξύλινου πατώματος
Ανακαίνιση σπιτιού-διαμερίσματος στην Πεύκη
Ανακαίνιση wc

Ανακαίνιση σπιτιού-διαμερίσματος στην Πεύκη

Δείτε μια άλλη ανακαίνιση διαμερίσματος που πραγματοποιήσαμε στην Πετρούπολη

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *