Ανακαίνιση σπιτιού

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι ένα σύνολο εργασιών που απαιτεί γνώση πάνω σε διαφορετικές εργασίες , οργάνωση , ταχύτητα και συνέπεια.

Βασική προϋπόθεση για μια επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού είναι να έχετε αποφασίσει στο τι εργασίες θέλετε να κάνετε. Αφού έχετε αποφασίσει για τις εργασίες θα πρέπει να δείτε και τα χρήματα που θέλετε και μπορείτε να διαθέσετε.

Προσοχή μην βάζετε πολλές εργασίες όταν έχετε μικρό προϋπολογισμό διότι την πολύ φθηνή ανακαίνιση θα την πληρώσετε στο μέλλον διπλά και τριπλά.

οι εργασίες σε ανακαίνιση σπιτιού

Οι εργασίες στην ανακαίνιση σπιτιού

Οι εργασίες σε μια ανακαίνιση σπιτιού , ανακαίνιση διαμερίσματος είναι σχεδόν ίδιες όπως όταν φτιάχνουμε ένα καινούργιο σπίτι. Ανάλογα με τι θέλουμε να κάνουμε μερική ή πλήρη ανακαίνιση έχουμε και τις αντίστοιχες εργασίες.

Βάψιμο σπιτιού

Είναι από τις εργασίες που επιλέγουμε να κάνουμε πολύ συχνά διότι είναι οικονομική λύση , γρήγορη , εύκολη και μπορεί να αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο μας. Εκτός του αισθητικού αποτελέσματος μπορούμε να επιλέξουμε να βάψουμε το σπίτι μας με οικολογικά χρώματα. Έτσι προστατεύουμε την υγεία μας και έχουμε μια καλύτερη διαβίωση στους χώρους που περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας.

βάψιμο σπιτιού

Διαβάστε τα άρθρα μας Βάψιμο σπιτιού οι σωστές επιλογές και το Βάψιμο σπιτιού για ενοικίαση ώστε να αποκτήσετε μια καλύτερη γνώση για τις εργασίες ελαιοχρωματισμού.

Ανακαίνιση μπάνιου σε ανακαίνιση σπιτιού

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι απαραίτητη εργασία που πρέπει να γίνει όταν έχουμε προβλήματα λόγω παλαιότητας του δικτύου ύδρευσης. Παρουσιάζονται προβλήματα υγρασίας , μούχλας και γενικά ο χώρος του μπάνιου χρήζει ανακαίνισης.

Άλλος λόγος σε μια ανακαίνιση μπάνιου είναι η λειτουργικότητα του χώρου δηλαδή μια παλιά μπανιέρα που πρέπει να αντικατασταθεί. Η αλλαγή της μπανιέρας σε ντουζιέρα θα εξοικονομήσει χώρο ενώ παράλληλα το μπάνιο μας γίνεται πιο εύχρηστο.

Διαβάστε εδώ για την αντικατάσταση μπανιέρας σε ντουζιέρα

ανακαίνιση μπάνιου

Αντικατάσταση κουφωμάτων σε ανακαίνιση σπιτιού

Εργασία που επιλέγουμε συχνά κυρίως όταν θέλουμε να κάνουμε αλλαγή των εξωτερικών κουφωμάτων λόγω παλαιότητας πχ. ξύλινα κουφώματα. Βασικός λόγος για την αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα καινούργια κουφώματα αλουμινίου ή pvc προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας , είναι υδατοστεγανά , έχουν καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Η αντικατάσταση των εσωτερικών κουφωμάτων γίνεται κυρίως λόγω παλαιότητας αλλά και για λόγους αισθητικής αναβάθμισης του χώρου.

Ανακαίνιση κουζίνας σε ανακαίνιση σπιτιού

Η επισκευή ή ανακαίνιση της παλαιάς μας κουζίνας είναι απαραίτητη , ιδιαίτερα αν η κατασκευή της έγινε πριν 25-30 χρόνια. Πλέον οι νέες κουζίνες είναι πολύ λειτουργικές και εξυπηρετούν τις ανάγκες μιας οικογένειας.

Με σύγχρονα υλικά που εκτός της αισθητικής αναβάθμισης προσφέρουν αποθηκευτικούς χώρους για όλες τις χρήσεις της κουζίνας. Η κουζίνα μπορεί να είναι μικρή ή μεγάλη αλλά αν σχεδιαστεί σωστά σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών το τελικό αποτέλεσμα θα αναβαθμίσει το σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα για την νέα σας κουζίνα και τι επιλογές έχετε στην ανακαίνιση της.

Γκρεμίσματα – Καθαιρέσεις τοίχων σε ανακαίνιση σπιτιού

Το γκρέμισμα των τοίχων γίνεται όταν θέλουμε να μεγαλώσουμε έναν χώρο ή να ενοποιήσουμε δυο χώρους. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι όταν γκρεμίσουμε έναν τοίχο δημιουργούνται δυο νέες εργασίες πιθανότατα. Η μεταφορά των καλωδιώσεων που περνάνε από τον τοίχο και η αποκατάσταση του πατώματος στο σημείο που υπήρχε ο τοίχος.

καθαίρεση τοίχου

Ηλεκτρολογικές εργασίες σε ανακαίνιση σπιτιού

Το σύγχρονο σπίτι δεν έχει καμία σχέση στα ηλεκτρολογικά με ένα σπίτι 30-40 ετών. Ο ηλεκτρολογικός πίνακας είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάμε σε μια ανακαίνιση σπιτιού. Πρέπει να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές και να τηρεί τους κανόνες ασφαλείας.

Οι απαιτήσεις πλέον σε ένα σπίτι είναι αρκετές και χρήζει αναβάθμισης του ηλεκτρολογικού δικτύου. Χρειαζόμαστε ενισχυμένες γραμμές ρεύματος για διάφορες ηλεκτρολογικές συσκευές , γραμμές δικτύου τηλεφώνου και Ίντερνετ.

Επίσης στις παλιές κατοικίες χρειάζεται και ένα πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου ή ακόμη και σε μια αλλαγή παλαιού ηλεκτρολογικού πίνακα.

Δάπεδο επισκευή ή αντικατάσταση σε ανακαίνιση σπιτιού

Όταν κάνουμε εργασίες ανακαίνισης σε ένα σπίτι το δάπεδο είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί επισκευή ή αντικατάσταση. Επισκευή ή συντήρηση ενός ξύλινου πατώματος , τρίψιμο και γυάλισμα δαπέδου από μωσαϊκό ή μάρμαρο.

Μπορούμε να επιλέξουμε την τοποθέτηση ενός νέου πλακιδίου πάνω σε υπάρχον φθαρμένο δάπεδο λόγω ευκολίας χωρίς πολλά ξηλώματα.

Η τοποθέτηση laminate ή προγυαλισμένου πατώματος είναι μια επιλογή που μας προσφέρει μια γρήγορη ανακαίνιση πατώματος με αισθητική αναβάθμιση του χώρου.

Θερμομόνωση σπιτιού

Είναι απαραίτητη αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε το σπίτι μας ενεργειακά. Όπως ξέρουμε πλέον τα σπίτια κατατάσσονται σε βαθμίδες για την ενεργειακή τους απόδοση και εκδίδεται και πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.

Αν είστε ιδιοκτήτης που κατοικείτε ο ίδιος στο σπίτι σας θα πρέπει να κάνετε εξοικονόμηση ενέργειας ώστε να πληρώνετε λιγότερα στους λογαριασμούς ρεύματος. Άρα έχει ιδιαίτερη σημασία για τον οικονομικό προϋπολογισμό σας.

Τώρα αν έχετε ένα ακίνητο για εκμετάλλευση σίγουρα όταν το σπίτι έχει χαμηλή ενεργειακή απόδοση έχει και μικρότερη πραγματική εμπορική αξία.

Η εξωτερική θερμομόνωση είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για να αναβαθμίσετε ενεργειακά την κατοικία σας. Διαβάστε εδώ για τα οφέλη της εξωτερικής θερμομόνωσης.

Σοβατίσματα – Επιχρίσματα

Ότι εργασίες και να κάνετε εκτός από ένα απλό βάψιμο σπιτιού θα χρειαστούν κάποιοι τοίχοι σοβάτισμα και μερεμέτισμα. Πλέον το σοβάτισμα δεν έχει τόσο πολύ όχληση , βρωμιά και φασαρία όπως παλιά διότι χρησιμοποιούνται έτοιμοι σοβάδες που απλουστεύουν την διαδικασία.

Χτίσιμο τοίχων

Όταν κάνουμε αλλαγές στην διαρρύθμιση του χώρου είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να χτίσουμε έναν τοίχο. Η πρώτη και καλύτερη λύση σε αυτό είναι η κατασκευή τοιχοποιίας με γυψοσανίδα. Προσφέρει ταχύτητα , ευκολία κατασκευής χωρίς μπάζα και λάσπες.

Η δεύτερη επιλογή στο χτίσιμο τοίχου είναι το πορομπετόν όταν έχουμε να αναρτήσουμε στον τοίχο ιδιαίτερα φορτία.

ανακαίνιση σπιτιού

Κατασκευή ντουλάπας – ραφιών

Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι πάντα χρήσιμοι σε ένα σπίτι. Μπορείτε να ανανεώσετε τους αποθηκευτικούς σας χώρους ή να δημιουργήσετε καινούργιους. Αυτό μπορεί να γίνει με τις ξυλουργικές εργασίες που είναι ιδανικά για κλειστές ντουλάπες ρούχων και άλλων αντικειμένων. Για την κατασκευή των ραφιών έχετε διάφορα υλικά όπως το ξύλο , η γυψοσανίδα , ο συνδυασμός μέταλλο με ξύλο.

Κατασκευή ψευδοροφών – φωτισμός

Γενικά η ψευδοροφή σε οποιοδήποτε χώρο και να κατασκευαστεί προσφέρει ευκολίες σε περάσματα ηλεκτρολογικών γραμμών , σχεδιασμό φωτισμού ενός χώρου , δικτύου ψύξης και θέρμανσης. Η ψευδοροφή στα σπίτια κατασκευάζεται από απλή γυψοσανίδα γενικά ενώ στα μπάνια χρησιμοποιούμε ανθυγρή γυψοσανίδα.

Ο φωτισμός σε ένα σπίτι είναι σημαντικό κομμάτι και θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη βάση όταν θέλουμε να αναβαθμίσουμε έναν χώρο.

Διαβάστε εδώ για διάφορες κατασκευές με γυψοσανίδα

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην ανακαίνιση σπιτιού

Τα υλικά είναι εξίσου σημαντικά για μια επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού. Εμείς ως εταιρεία κατασκευής τεχνικών έργων δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην σωστή επιλογή των υλικών για κάθε έργο μας. Η εξέλιξη των υλικών στην κατασκευή των κτιρίων είναι ταχύτατη και εμείς από πλευρά μας συμμετέχουμε στις εξελίξεις αυτές μέσω των μεγάλων εκθέσεων που γίνονται στον κλάδο μας.

Παράλληλα ενημερωνόμαστε μέσω των σεμιναρίων που κάνουν οι εταιρείες παραγωγής δομικών υλικών για την εξέλιξη των υλικών και την σωστή εφαρμογή τους.

Διαβάστε εδώ για όλα τα υλικά που είναι κατάλληλα στην ανακαίνιση του σπιτιού.

τοποθέτηση πλακιδίων προβλήματα και λύσεις
ανακαίνιση σπιτιού eletech.gr

Εξοπλισμός και εργαλεία ανακαίνισης σπιτιού

Τα εργαλεία είναι πολλές φορές αυτά που δίνουν τις λύσεις στις εργασίες ανακαίνισης ενός σπιτιού. Διαθέτουμε όλα τα μηχανικά μέσα για όλο το φάσμα των εργασιών ώστε να λύνουμε πρώτα τα δικά μας χέρια και στην συνέχεια να δίνουμε το σωστό τελικό αποτέλεσμα στις εργασίες μας.

Αν θέλετε να δείτε την εξέλιξη των εργαλείων στις τεχνικές εργασίες απλά επιλέξτε μας ως συνεργάτες σας για να πραγματοποιήσουμε την δική σας ανακαίνιση.

Αποκομιδή μπαζών

Εδώ θα πρέπει να πούμε κάποια πράγματα σχετικά με τα μπάζα που δημιουργούνται από μια ανακαίνιση σπιτιού. Βλέπω συχνά να γίνεται μια γενική ή μερική ανακαίνιση και τα μπάζα από τις εργασίες να τα αφήνουν στους κάδους του Δήμου.

Πρώτα από όλα θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτο τα μπάζα να μην συμπεριλαμβάνονται στην υποχρέωση του συνεργείου για την αποκομιδή τους. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι είναι παράνομο πλέον να πετάμε τα μπάζα στους κάδους των δήμων.

Σε ανακαινίσεις που απαιτείται άδεια για διάφορους λόγους πρέπει πλέον να γίνεται και μερική ανακύκλωση των υλικών που καθαιρέθηκαν.

Ποια τα οφέλη από την ανακαίνιση σπιτιού

Όταν κάνουμε μια ανακαίνιση σε μια κατοικία τα οφέλη είναι παρά πολλά ιδιαίτερα αν το ακίνητο έχει χτιστεί την δεκαετία του ’80 και νωρίτερα

  • Οικονομική λύση. Όταν θα κάνουμε μια ανακαίνιση σε ένα ακίνητο το κόστος του σε σχέση με την αγορά ενός νεόδμητου είναι πολύ οικονομικότερη λύση
  • Ενεργειακή αναβάθμιση. Όταν κάνουμε αλλαγή σε εξωτερικά κουφώματα , εφαρμόζουμε εξωτερική θερμομόνωση το σπίτι αναβαθμίζεται ενεργειακά και το ποσοστό σε κατανάλωση ενέργειας είναι πολύ χαμηλότερο
  • Εμπορική αξία. Μετά την ανακαίνιση το σπίτι σας αποκτά μεγαλύτερη εμπορική αξία με περισσότερα οφέλη σε μια πώληση του ή εκμετάλλευση προς ενοικίαση του.
  • Λειτουργικοί χώροι. Τα σπίτια που έχουν χτιστεί 40-50 χρόνια πριν δεν είναι λειτουργικά στην εποχή μας. Με την ανακαίνιση και τον σωστό σχεδιασμό τα σπίτια γίνονται λειτουργικά σε χώρους όπως το μπάνιο και η κουζίνα
  • Αισθητική χώρου. Σε ένα σπίτι που έχει ανακαινιστεί όλα είναι φωτεινότερα , με χρώμα και διάθεση για να έχεις μια ευχάριστη διαβίωση.

Χρονοδιάγραμμα εργασιών ανακαίνισης σπιτιού

Ο χρόνος που απαιτείται σε μια ανακαίνιση είναι ανάλογα με τις εργασίες που επιλέγετε να πραγματοποιήσετε. Βασικός παράγοντας στον χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών είναι ο σωστός προγραμματισμός για να μην δημιουργούνται κενά στην πορεία των εργασιών.

Προσοχή όταν εκτελούνται εργασίες να λαμβάνουμε υπόψιν και τον χρόνο στεγνώματος των υλικών. Αν δεν στεγνώσουν καλά τα υλικά θα βγουν προβλήματα στο μέλλον σίγουρα. Υπάρχουν βέβαια επιλογές συγκεκριμένων υλικών που αντικαθιστούν κάποια άλλα και προσφέρουν ταχύτερο χρόνο στεγνώματος και ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών.

προγραμματισμός εργασιών

Ας πάρουμε έναν μέσο όρο στις εργασίες για να έχετε μια εικόνα και να κάνετε τον προγραμματισμό σας.

Εργασίες ανακαίνισης βαψίματα 5-6 ημέρες

Εργασίες βαψίματος ταβανιών και τοίχων

Ανακαίνιση μπάνιου πλήρη 8-10 ημέρες

Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης , αποξήλωση παλαιών πλακιδίων και τοποθέτηση νέων πλακιδίων , σοβατίσματα αποκατάσταση τοιχοποιίες , τοποθέτηση ειδών υγιεινής , αλλαγή μπαταρίες και τοποθέτηση αξεσουάρ

Ανακαίνιση μπάνιου μερική 5-6 ημέρες

Αντικατάσταση μπανιέρας σε ντουζιέρα , σοβατίσματα τοίχου , γέμισμα δάπεδο , τοποθέτηση πλακιδίων στο τμήμα της μπανιέρας

Ανακαίνιση κουζίνας 4-5 ήμερες

Τοποθέτηση νέας κουζίνας ντουλάπια , πάγκος κλπ. , Συντήρηση κουζίνας επαναβαφή ντουλαπιών. Εδώ να πούμε ότι συνολικά από την παραγγελία μέχρι την παράδοση της νέας κουζίνας και ανάλογα με το σχέδιο συνολικά ο χρόνος μπορεί να φτάσει από 45 ημέρες έως ένα μήνα.

Ανακαίνιση σπιτιού μεσαία 20-25 ημέρες

αποξήλωση ενός τοίχου , ανακαίνιση μπάνιου πλήρης , αλλαγή ηλεκτρολογικού πίνακα , αλλαγή εσωτερικές πόρτες , βάψιμο σπιτιού , τοποθέτηση σε ένα δωμάτιο πλακάκι ή laminate

Ανακαίνιση σπιτιού μεγάλη 40-45 ημέρες

αποξήλωση τοίχων , χτίσιμο τοίχων , αλλαγή ηλεκτρολογικών γραμμών , ανακαίνιση κουζίνας , ανακαίνιση μπάνιου , αλλαγή εξωτερικών κουφωμάτων , αλλαγή εσωτερικών θυρών , βάψιμο σπιτιού , τοποθέτηση πλακιδίων στο σπίτι.

Ανακαίνιση σπιτιού γενική 60-70 ημέρες

αποξήλωση τοίχων , χτίσιμο τοίχων εξωτερική θερμομόνωση , αντικατάσταση κουφωμάτων εξωτερικά και εσωτερικά , νέο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης , ανακαίνιση κουζίνας , ανακαίνιση μπάνιου , πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση , αλλαγή δαπέδων , ντουλάπες , κατασκευή ψευδοροφών , βαψίματα , πόρτα ασφαλείας θωρακισμένη , εσωτερικές πόρτες.

Έκδοση άδειας εργασιών

Αναλαμβάνουμε να εκδώσουμε άδεια εργασιών εφόσον απαιτείται για το έργο που θα εκτελεστεί. Με τις τελευταίες αλλαγές στο νόμο απαιτείται έκδοση άδειας μικρής κλίμακας στην περίπτωση που γίνεται αλλαγή διαρρύθμισης στο σπίτι ή υπάρχει αλλαγή στο μηχανολογικό σχέδιο. Επίσης για να αλλάξετε την εξωτερική όψη του σπιτιού με μεταφορά εξωτερικών ανοιγμάτων απαιτείται άδεια εργασιών.

Γενικά όταν θέλετε να προχωρήσετε σε τέτοιου είδους αλλαγές θα πρέπει να ενημερώσετε πρώτα τον μηχανικό σας ή τον μηχανικό της εταιρείας που θα αναλάβει το έργο.

Ανακαίνιση δωματίου

Μέτρα προστασίας σε μια ανακαίνιση σπιτιού

Τα μέτρα προστασίας είναι απαραίτητα όταν πραγματοποιούμε μια μικρή ανακαίνιση σε ένα σπίτι και δεν θέλουμε να γίνει το υπόλοιπο σπίτι γιαπί. Πρώτον γιατί το σπίτι θα πρέπει να λειτουργήσει με τους ένοικους του σπιτιού στους άλλους χώρους χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Δεύτερον το σπίτι μπορεί να έχει παρκέ που δεν θέλουμε να υποστεί φθορές ή ο χώρος του σπιτιού να μην γεμίσει μπάζα και σκόνες παντού.

Σε αυτές τις περιπτώσεις περνούμε τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται σε κάθε περίπτωση. Υπάρχουν ειδικά χαρτιά επικάλυψης που στρώνουμε στο πάτωμα για παράδειγμα και έχει πρόβλημα σε τριβές πτώσεις αντικειμένων και υγρασία.

Σκεπάζουμε τους τοίχους που έχουν άμεση επαφή με τον χώρο εργασιών ώστε να μειώσουμε την πιθανότητα να γεμίσουν σκόνες.

Προστατεύουμε τα ογκώδη αντικείμενα έπιπλα του σπιτιού που δεν είναι εύκολο να μετακινηθούν και δεν μας εμποδίζουν άμεσα στις εργασίες μας.

Αν υπάρχει η δυνατότητα σε πολυκατοικία που θα γίνει ανακαίνιση διαμερίσματος χρησιμοποιούμε γερανό για την παραλαβή των υλικών και για το διώξιμο των μπαζών του έργου χρησιμοποιούμε χωνιά αποκομιδής σε κάδο.

Processing…
Επιτυχία είσαι στη λίστα

Τι πρέπει να προσέξετε σε μια ανακαίνιση σπιτιού

Για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στην ανακαίνιση του σπιτιού σας θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα παρακάτω

Δεν πρέπει το μόνο σας κριτήριο να είναι το οικονομικό. Έχουμε δει και ακούσει πάρα πολλά παραδείγματα όπου πολλοί που ασχολούνται με τις οικοδομικές εργασίες έταξαν τα πάντα στον πελάτη έδωσαν και μια τιμή χαμηλότατη και πήραν την δουλειά. Τα αποτελέσματα γνωστά κακή δουλειά , μεγάλη ταλαιπωρία στους πελάτες και από ευθύνες μηδέν. Μετά ψάχνουν να βρουν τεχνίτες να τους διορθώσουν τα προβλήματα και πληρώνουν την δουλειά διπλή στο τέλος.

Προγραμματίστε σωστά τις εργασίες σας. Πρέπει να έχετε αποφασίσει πότε θέλετε να ξεκινήσει το έργο και πότε να τελειώσει. Αν είναι εφικτό μην πάτε κοντά στους καλοκαιρινούς μήνες να κάνετε ανακαίνιση ιδιαίτερα αν το αποφασίσατε το τελευταίο δίμηνο. Το πιθανότερο είναι να μην βρείτε τα καλύτερα συνεργεία ή θα έχετε ελάχιστες επιλογές.

Συστάσεις για την επιλογή σας. Καλό θα είναι η επιλογή σας να είναι με συστάσεις από φίλους που έμειναν ευχαριστημένοι ή από συστάσεις μέσω διαδικτύου δηλαδή σοβαρή παρουσία στο διαδίκτυο. Παράλληλα μπορείτε να τσεκάρετε αν έχει έδρα ο επαγγελματίας και να σας δείξει την δουλειά του.

Μην υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας. αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να σκεφτείτε ότι κάνατε λάθος επιλογές και να μην απολαύσετε το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης με την υπέρβαση του προυπολογισμού σας θα σας δημιουργηθεί ένα άγχος για την κάλυψη των υποχρεώσεων σας. Αν γίνει η υπέρβαση ας μείνει έως 15% παραπάνω θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να μην σας επηρεάσει αρνητικά.

Ζητήστε αναλυτική γραπτή προσφορά όχι προφορική συμφωνία. Τα γραπτά μένουν και καλό θα είναι οι όροι της συμφωνίας και η περιγραφή των εργασιών να είναι αναλυτική.

Τελικά η ανακαίνιση του σπιτιού χρειάζεται

Μην φοβάστε τις αλλαγές στο σπίτι. τολμήστε να κάνετε τον χώρο σας πιο λειτουργικό , ευχάριστο εσείς μένετε στο σπίτι σας αρκετές ώρες της ημέρας. Περνάτε μέρος της ζωής σας στο σπίτι σας κάντε το βήμα και ανανεωθείτε θα νιώσετε καλύτερα μετά την ολοκλήρωση των αλλαγών αυτών.

Λίγα λόγια για μας γιατί να μας επιλέξετε

Είμαστε επιχείρηση που ασχολείται με τα τεχνικά έργα από το 1991 και έχουμε εκτελέσει σχεδόν όλες τις εργασίες στην κατασκευή κτιρίων.

Οι πελάτες μας επιλέγουν διότι μπορούμε να τους λύσουμε τα δυσκολότερα προβλήματα που παρουσιάζονται στην κατοικία τους.

Η παρουσία μας στο διαδίκτυο από το 2014 είναι συνεχής και μπορείτε να το διαπιστώσετε ψάχνοντας στο blog μας eletech.gr τις σελίδες του για να δείτε τα έργα που έχουμε βγάλει εις πέρας.

Η συνέπεια των λόγων και των πράξεων , μας έχει φέρει στο σημείο αυτό ώστε οι πελάτες μας να είναι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι που μας επέλεξαν.

Η ανακαίνιση σπιτιού απαιτεί πάνω από όλα οργάνωση και συνέπεια.

Καλέστε μας για να μας πείτε τις σκέψεις σας που έχετε για την ανακαίνιση του σπιτιού σας.
Εναλλακτικά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα

Δείτε και την παρουσία μας στο YouTube με ενδιαφέροντα βίντεο για τις εργασίες που πραγματοποιούμε και τις λύσεις που έχουμε στα προβλήματα που παρουσιάζονται σε μια κατοικία.

eletech.gr YouTube
οικονομοτεχνική μελέτη eletech.gr
Υλικά για την ανακαίνιση σπιτιού