προστασία από graffiti

Νέο προιόν της BASF για προστασία από graffiti

Νέο προιόν της BASF για προστασία από graffiti

P255_Anti-Sticker1_EN
προστασία από graffiti

 

Νέα επίστρωση σε σκόνη από την BASF παρέχει προστασία από graffiti και αυτοκόλλητα στους τοίχους και γενικά σε διάφορες επιφάνειες
Το Νέο προιόν από την  BASF RELEST ® Powder εμποδίζει αυτοκόλλητα και αντικείμενα από την προσκόλληση σε σήματα κυκλοφορίας και τα φώτα των πόλεων

Γράμματα και αυτοκόλλητα μπορούν να μετατρέψουν ένα δημόσιο χώρο σε σκουπιδότοπο. Για την καταπολέμηση αυτού του προβλήματος εφαρμόζουμε, σε επιστρώσεις  το RELEST ® Powder PUR ως αντι-αυτοκόλλητη επικάλυψη. Η επιφάνεια αντικολλητική του προϊόντος αποτρέπει το λέρωμα και μειώνει το κόστος καθαρισμού.

“Ελαφρά αγριεμένη επιφάνεια RELEST Σκόνη PUR Anti-αυτοκόλλητο προσφέρει αντι-γκράφιτι ιδιότητες. Τα Αυτοκόλλητα δεν κολλούν  σωστά στην επιφάνεια και το γκράφιτι μπορεί να αφαιρεθεί πιο εύκολα », εξήγησε ο διευθυντής προϊόντων της BASF Miriam Belke. Το προϊόν διαθέτει επίσης υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες, αντοχή στις γρατζουνιές και πολύ υψηλή χημική αντοχή.

Η Eurocoatings GmbH, ένας πάροχος υπηρεσιών για την τεχνολογία με βάση την επιφάνεια σε Werl, Γερμανία, είναι η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποιήσε την επίστρωση anti-stick. “Χρησιμοποιώντας την επίστρωση σε σκόνη, στους στύλους φωτισμού προσφέρει εξαιρετική προστασία από την ρύπανση και τη διάβρωση, και είναι μια πολύτιμη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας», εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος Klaus Merckx.

Τα συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια σειρά από εφαρμογές, για παράδειγμα, για την εγκατάσταση και την κατασκευή μηχανημάτων, για φράχτες και για την κατασκευή της πρόσοψης. Τα συστήματα αυτά ξεχωρίζουν για την χαμηλή απώλεια υλικού  κατά τη διάρκεια της επικάλυψης.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *