Δυο χρόνια δημιουργίας στο blog μας
Δυο χρόνια δημιουργίας  στο blog μας
Τα καλύτερα τεχνικά άρθρα

Δυο χρόνια δημιουργίας στο blog μας

Ο Απρίλης είναι από τους αγαπημένους μου μήνες διότι μπαίνει η Άνοιξη για τα καλά που είναι για μένα αγαπημένη εποχή. Παράλληλα αυτό τον μήνα έχω κάνει πολλά νέα ξεκινήματα επαγγελματικά , τυχαία ως προς την χρονική περίοδο.

Ένα από αυτά ήταν και η δημιουργία του blog μου eletech.gr που το ξεκίνησα ως ένα πείραμα στην ουσία για να δω τι πιθανότητες έχω να το φτιάξω μόνος καθώς κάποτε είχα σπουδάσει προγραμματιστής υπολογιστών .

Η περιέργεια αυτή μαζί με το ότι ήθελα να μεταφέρω την γνώση της δουλειάς μου που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια   που ασχολούμαι με την κατασκευή κτιρίων γέννησαν το eletech.gr τον Απρίλιο του 2014 .

Δυο χρόνια με το eletech.gr λοιπόν τα οποία πέρασαν ταχύτατα χωρίς να το καταλάβω. Το eletech.gr όταν ξεκίνησε το στήριξαν εκτός από μένα και την οικογένεια μου και 20-30 φίλοι – φίλες που βοήθησαν αυτή μου την προσπάθεια .

Στην πορεία των δυο χρόνων έγινε αρκετά γνωστό θα έλεγα και με βοήθησε μέσω των καλών αποτελεσμάτων που έβλεπα ότι είχε στον κόσμο να το βελτιώνω συνέχεια .

Οταν ξεκίνησε το eletech.gr , η θέση του μέσω της σελίδας alexa.com που μετρά την παγκόσμια κατάταξη των sites και την θέση στην χώρα που δραστηριοποιούνται το eletech.gr μπήκε σε αυτή την λίστα (που ξεκινάει περίπου απο τα 22.000.000) στην θέση 19.238,996 και στην Ελλάδα 58.766

Πλέον το eletech.gr βρίσκεται στην θέση 291.884 παγκοσμίως και στην Ελλάδα στην θέση 3.550 (μέτρηση 10/4/2016) με 90.000 συνολικά περίπου  επισκέπτες . Να σας αναφέρω ότι παγκοσμίως τα site ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο και στην χώρα μας το ένα εκατομμύριο.

Στο διάστημα αυτό δημοσιεύτηκαν περίπου 150 άρθρα με διάφορα τεχνικά θέματα , με παρουσιάσεις εργασιών βήμα-βήμα , με ενδιαφέροντα έργα που γίνονται σε όλο τον κόσμο  και με συμβουλές  για το θα πρέπει να προσέχετε σε κάθε εργασία σας. Ο σκοπός που ξεκίνησε εξάλλου το blog αυτός ήταν να βοηθήσει τον τελικό χρήστη να καταλάβει τεχνικά θέματα που τον αφορούν κυρίως για την κατασκευή του σπιτιού του και του επαγγελματικού του χώρου . Γενικότερα να γίνει πιο φιλικός ο τομέας των κατασκευών .

Κάποια άρθρα ξεχώρισαν με βάση την δική σας προτίμηση και τα αναφέρω ενδεικτικά

Δυο χρόνια δημιουργίας στο blog μας

Ιδέες για το εσωτερικό βάψιμο στο σπίτι

Ανακάινιση μπάνιου 10+1 συμβουλές πριν ξεκινήσετε

Επισκευές εξωτερικών τοίχων προβλήματα και λύσεις

Ανερχόμενη υγρασία προβλήματα και λύσεις

Επισκευή μπαλκονιών σε πολυκατοικία στο Αιγάλεω

Τεχνοτροπία τοίχου με σφουγγάρι

Επισκευη στέγης τα σωστά βήματα

Ενανθράκωση σκυροδέματος προβλήματα και λύσεις

Επίσης ξεχωρίζω την παρουσία του eletech.gr μέσω της παρουσίασης του έργου  εικαστικού – φοιτήτριας στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών  και πρόσφατα την επιλογή ενός έργου που κατασκευάσαμε από μια φοιτήτρια Πολιτικό Μηχανικό να το παρουσιάσει στην εργασία της .

Πλέον με την δεδομένη στήριξη σας στοχεύουμε πιο ψηλά  με καλύτερα άρθρα και αναλύσεις τεχνικών θεμάτων προς όλους εσάς .

Σας ευχαριστώ

Λευτέρης Σιώμος

Πρόσφατα μόλις πριν λίγες μέρες δημιούργησα το νέο site elsicon.gr που είναι το μεγάλο αδερφάκι του eletech.gr όπου θα παρουσιάζεται η δουλειά μας στις κατασκευές .

Δυο χρόνια δημιουργίας στο blog μας

Οι υπηρεσίες μας

eletech.gr - ζούμε τις κατασκευές οι εργασίες σε ανακαίνιση σπιτιού
κατασκευή έργων eletech.gr - ζούμε τις κατασκευές

Οι υπηρεσίες μας

eletech.gr - ζούμε τις κατασκευές οι εργασίες σε ανακαίνιση σπιτιού
κατασκευή έργων eletech.gr - ζούμε τις κατασκευές

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *