Αντιμετώπιση υγρασίας σε τοίχο με γυψοσανίδες

Αντιμετώπιση υγρασίας σε τοίχο με γυψοσανίδες

Η υγρασία στους τοίχους είναι από τις δυσκολότερες περιπτώσεις στο να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και μόνιμα.

Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ δύσκολο να διαγνωστεί από που προέρχεται το πρόβλημα σε πολλές περιπτώσεις . Ακόμα και αν βρεθεί από που δημιουργείται το πρόβλημα σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να επισκευαστεί .

Οι λόγοι είναι πολλοί μπορεί να μην έχουμε πρόσβαση στο σημείο που δημιουργείται το πρόβλημα δηλαδή από ένα διπλανό κτίριο που ακουμπάει στο δικό μας κτίριο .

Σε άλλες περιπτώσεις η λύση είναι πολύ δαπανηρή και δεν μπορεί να διατεθεί το χρηματικό ποσό για την επισκευή και αποκατάσταση ενός τοίχου ή ταβανιού .

Σε αυτή την κατάσταση λοιπόν μπορούμε να δώσουμε μια λύση ώστε να μην βλέπουμε την υγρασία στον τοίχο , που δημιουργεί τα γνωστά προβλήματα με ξεφλούδισμα των χρωμάτων , έντονα σημάδια μούχλας και διάφορα άλλα προβλήματα .

Έτσι λοιπόν μια λύση σε όλα αυτά , όταν το πρόβλημα εμφανίζεται σε τοίχους είναι να κατασκευάσουμε έναν νέο τοίχο μπροστά από αυτόν που υπάρχει το πρόβλημα με γυψοσανίδα ανθυγρή ή τσιμεντοσανίδα .

Το πάχος του τοίχου αυτού μπορεί να είναι έως 10 εκατοστά μαζί με την απόσταση που θα πρέπει να αφήσουμε από τον υπάρχον τοίχο ώστε η νέα κατασκευή να μην εφάπτει και μεταφέρει την υγρασία στον νέο τοίχο .

Υλικά εφαρμογής

Ο τοίχος που θα κατασκευαστεί θα είναι με μεταλλικό σκελετό και επένδυση γυψοσανίδας ή τσιμεντοσανίδας 

Πρόσφατα αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της υγρασίας στους τοίχους σε επαγγελματικό χώρο με τον τρόπο που σας περιέγραψα παραπάνω .

Τονίζω ότι είναι μια λύση οικονομική και χωρίς πολλές διαδικασίες και φασαρία στον χώρο που θα πρέπει να γίνουν οι εργασίες . Για να λυθεί το πρόβλημα της υγρασίας στους τοίχους οριστικά υπάρχουν άλλοι τρόποι αλλά η αντιμετώπιση τους είναι διαφορετική .

Εδώ περιέγραψα έναν τρόπο – Αντιμετώπιση υγρασίας σε τοίχο με γυψοσανίδες ή με τσιμεντοσανίδες

Δείτε έναν άλλο τρόπο αντιμετώπισης της υγρασίας

Καλέστε μας για να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις στην αντιμετώπιση υγρασίας στους τοίχους.

Αντιμετώπιση υγρασίας σε τοίχο με γυψασανίδες
Αντιμετώπιση υγρασίας σε τοίχο με γυψοσανίδες
Αντιμετώπιση υγρασίας σε τοίχο με γυψοσανίδες

9 σκέψεις για το “Αντιμετώπιση υγρασίας σε τοίχο με γυψοσανίδες”

    1. Εφαρμόζεται κανονικά χωρίς πρόβλημα . Είναι ένας απλός τρόπος ώστε να μην φαίνεται το πρόβλημα της ανερχόμενης υγρασίας .
      Είναι ανάλογα πως επιλέγεις να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα της υγρασίας

  1. Η υγρασία και ο φθαρμένος τοίχος απλά κρύβεται…Το θέμα υγιεινής από την εισπνοή υπάρχει ακόμα ή απλά μειώνεται?Και επίσης υπάρχει περίπτωση κλείνωντας το τοίχο με την υγρασία να επεκταθεί στον δίπλα τοίχο η υγρασία?

    1. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας προς το blog μας . Πράγματι με την γυψοσανίδα δεν λύνεις το πρόβλημα απλά το καλύπτεις στην όψη να μην φαίνεται . Η γυψοσανίδα πρέπει να τοποθετείται πάνω σε μεταλλικό σκελετό ώστε να υπάρχει κενό από τον τοίχο και να αερίζεται έτσι θα αποφύγουμε την επέκταση σε άλλα σημεία λόγω της εργασίας αυτής . Ελπίζω να βοήθησα καλή συνέχεια.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *