Το χρώμα που τα σπάει Aqua Turquoise

Το χρώμα που τα σπάει Aqua Turquoise

Ξέρεις τι μπορεί να κάνει ένα δωμάτιο αμέσως χαλαρωτικό και διασκεδαστικό; Το χρώμα Aqua!

Επιλέξτε το όπως το θέλετε  … aqua, γαλαζοπράσινα, τιρκουάζ , μπλε-πράσινο, πρασινωπό-μπλε. Πόσο υπέροχα χρώματα; Είμαι βέβαιος πως συμφωνείτε!

Πολλοί από εσάς έχετε σκεφτεί για το πώς να δώσετε περισσότερο χρώμα σε κάποιον ουδέτερο χώρο σας. Έτσι, σήμερα θα δούμε ακριβώς αυτό. Μπορείτε να πάρετε αυτό το χρώμα και να το προσθέσετε σε μεγάλες ή μικρές δόσεις, είναι στο χέρι σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορείτε να φρεσκάρετε το δωμάτιό σας και να δώσετε στον χώρο σας μια έντονη φρεσκάδα χρώματος.

Μας ενέπνευσε μια ανακαίνιση που κάναμε πρόσφατα στην Καλλιθέα , και βέβαια πολλές άλλες κατασκευές που είδαμε τελευταία . Θα σας δείξω φωτογραφίες σε ένα λεπτό, αλλά πρώτα …

ας ρίξουμε μια ματιά για να εμπνευστείτε …

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να προσθέσετε μια έντονη απόχρωση στο χώρο σας. Κάποιοι απαιτούν περισσότερο μακροχρόνια δέσμευση, ενώ άλλοι είναι απλώς μέρος ενός χώρου προσθέτοντας πολύχρωμα αξεσουάρ ή ζωγραφική κάτι δηλαδή που υπάρχει ήδη στο χώρο.

Ένας τρόπος για να προσθέσετε έναν διασκεδαστικό τόνο χρωμάτων είναι σε ένα κομμάτι των επίπλων.

Πολλοί από εμάς έχουν ένα παλιό κομμάτι επίπλων που θα μπορούσε να βοηθήσει σε μια ανανέωση. Μερικές φορές έχουμε στην κατοχή μας  ένα κομμάτι που μπορεί να μην μας αρέσει αλλά το κρατάμε απλά και μόνο επειδή δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά μας να αγοράσουμε κάτι νέο.

Αυτή η ντουλάπα στο κέντρο του δωματίου γίνεται το επίκεντρο του χώρου, λόγω της θέσης της , αλλά και λόγω της καθημερινής της χρήσης . Εδώ επιλέχτηκε να βαφτεί σε δυο αποχρώσεις μια για τον κύριο όγκο της και άλλη για τις πόρτες της .

Σε άλλο χώρο επαγγελματικό που πρόσφατα ανακαινίστηκε και μετατράπηκε σε ένα πολύ όμορφο κατάστημα το μοναδικό Turquoise βλέπουμε διάφορες αποχρώσεις του σε τοίχους και έπιπλα .

Το διαμέρισμα nadja των point supreme Το χρώμα που τα σπάει Aqua Turquoise turquoise 10 Το χρώμα που τα σπάει Aqua Turquoise turquoise 3 turquoise 12

Αν θέλετε να βρείτε και άλλους χρωματικούς συνδυασμούς για τον κάθε χώρο σας δείτε μερικές ιδέες σε αυτό το άρθρο 

Το χρώμα που τα σπάει Aqua Turquoise είναι μια πολύ ωραία ιδέα για να ανανεώσετε τον χώρο σας τι λέτε

Καλή συνέχεια

Λευτέρης Σιώμος

Επικοινωνήστε μαζί μου να διαμορφώσουμε κατάλληλα τον δικό σας χώρο