Κατασκευή έργων

κατασκευή έργων eletech.gr

Με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στον χώρο των κατασκευών έχουμε εκτελέσει και συμμετάσχει σχεδόν σε όλες τις φάσεις των οικοδομικών εργασιών. ‘Έχοντας την γνώση για την σωστή κατασκευή των έργων μας  μπορούμε να σας εγγυηθούμε για τα  αποτέλεσμα .

Το σλόγκαν “ζούμε τις κατασκευές” δεν είναι τυχαίο  καθώς έχω εργαστεί όλα αυτά τα χρόνια μέσα στα έργα ενεργά και όχι  απλά και μόνο ως επιβλέπων του έργου.

Παράλληλα τα συνεργεία μας με την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση που έχουν αποκτήσει μπορούν να εκτελέσουν οποιαδήποτε φάση εργασιών. Ο εξοπλισμός  σε εργαλεία είναι μεγάλος και σύγχρονος έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των έργων .

Να αναφέρω μερικά εργαλεία που έχουμε και χρησιμοποιούμε στα έργα μας  μηχανήματα ακριβείας μέτρησης laiser , μηχανήματα αδιατάρακτης κοπής  για κοπή , διάνοιξη τρύπες σε σκυρόδεμα , μηχανήματα απορρόφησης σκόνης  για εργασίες μέσα σε διαμερίσματα και διάφορα άλλα .

Διάφορες εργασίες σε κατασκευή έργων

Η επιχείρηση πλαισιώνεται από ικανότατους μηχανικούς και αρχιτέκτονες που μπορούν να δώσουν λύσεις στα έργα όπου απαιτείται η μελέτη τους.

Καλύπτουμε σχεδόν όλων των ειδών τις κατασκευές για τα κτίρια.

Δείτε τις κυριότερες φάσεις των εργασίες μας στην κατασκευή έργων

Ανακαινίσεις

Ενίσχυση κτιρίων

Κατασκευή επαγγελματικών χώρων

ανακαίνιση γραφείου

Ανακαίνιση γραφείου οι εργασίες

Σε μια ανακαίνιση γραφείου οι εργασίες που απαιτούνται είναι συγκεκριμένες σε σχέση με άλλες ανακαινίσεις κατοικιών , βιοτεχνικών χώρων κλπ. Κυρίως έχουν να κάνουν με την λειτουργικότητα του κάθε χώρου και την κατάλληλη διαρρύθμιση του.

  • Ανακατασκευές διαμερισμάτων
  • Αποκατάσταση εξωτερικών όψεων
  • Μονώσεις – Εξωτερική θερμομόνωση
  • Κατασκευή νέων κτιρίων
  • Ξηρά δόμηση
  • Κατασκευή επαγγελματικών χώρων
  • Πράσινη δόμηση