κατασκευή έργων eletech.gr

Με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στον χώρο των κατασκευών έχουμε εκτελέσει και συμμετάσχει σχεδόν σε όλες τις φάσεις των οικοδομικών εργασιών. ‘Έχοντας την γνώση για την σωστή κατασκευή των έργων μας  μπορούμε να σας εγγυηθούμε για τα  αποτέλεσμα .

Το σλόγκαν “ζούμε τις κατασκευές” δεν είναι τυχαίο  καθώς έχω εργαστεί όλα αυτά τα χρόνια μέσα στα έργα ενεργά και όχι  απλά και μόνο ως επιβλέπων του έργου.

Παράλληλα τα συνεργεία μας με την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση που έχουν αποκτήσει μπορούν να εκτελέσουν οποιαδήποτε φάση εργασιών. Ο εξοπλισμός  σε εργαλεία είναι μεγάλος και σύγχρονος έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των έργων .

Να αναφέρω μερικά εργαλεία που έχουμε και χρησιμοποιούμε στα έργα μας  μηχανήματα ακριβείας μέτρησης laiser , μηχανήματα αδιατάρακτης κοπής  για κοπή , διάνοιξη τρύπες σε σκυρόδεμα , μηχανήματα απορρόφησης σκόνης  για εργασίες μέσα σε διαμερίσματα και διάφορα άλλα .

Η επιχείρηση πλαισιώνεται από ικανότατους μηχανικούς και αρχιτέκτονες που μπορούν να δώσουν λύσεις στα έργα όπου απαιτείται η μελέτη τους.

Καλύπτουμε σχεδόν όλων των ειδών τις κατασκευές για τα κτίρια.

Δείτε τις κυριότερες φάσεις των εργασίες μας στην κατασκευή έργων

Στην διάθεσή σας

Ελευθέριος Σιώμος

Για επικοινωνία εδώ