Κατασκευή ψευδοροφές ορυκτών ινών σε γραφεία

Τα γραφεία που έχουν κατασκευαστεί τα τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο ποσοστό τους έχουν ψευδοροφές ορυκτών ινών .

Η κατασκευή τους είναι απαραίτητη και βοηθάει στην κάλυψη των δικτύων (ηλεκτρολογικό , κλιματισμός , δίκτυα Η/Υ ) ενός κτιρίου να περνούν πάνω από τις οροφές.

Η ψευδοροφή  ορυκτών ινών έχει εύκολη σχετικά τοποθέτηση αρκεί να τηρούνται οι οδηγίες των κατασκευαστών στην συναρμολόγηση .

Γενικά στην κατασκευή τέτοιου τύπου ψευδοροφών υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές ως προς την τοποθέτηση των υλικών τους .

Το βασικότερο όλων είναι η ανάρτηση του συστήματος της ψευδοροφής από το υπάρχον ταβάνι στον χώρο , δηλαδή  από την πλάκα μπετόν.  Οι αναρτήσεις είναι συνήθως μεταλλικές ντίζες που έχουν την δυνατότητα να αντέξουν τα φορτία .  Κατά διαστήματα σε επισκευές – μετατροπές ψευδοροφών έχω δει διάφορες πατέντες . Καλώδια ηλεκτρολόγου να στηρίζουν την ψευδοροφή , σύρματα διάφορα και διάφορα άλλα ωραία .

Όταν θέλουμε να κάνουμε μια μετατροπή στα δίκτυά μας πάνω από την οροφή καλούμε το αντίστοιχο συνεργείο αλλά και το συνεργείο για την οροφή . Δεν είναι δυνατόν ο ηλεκτρολόγος ή ο ψυκτικός να κάνουν μετατροπές στην οροφή με πατέντες . Το αποτέλεσμα θα είναι να καταργείται η σωστή χρήση της ψευδοροφής και να μην μπορείς να ξεχωρίσεις τι υπάρχει εσωτερικά .

επισκευή ψευδοροφής ορυκτών ινών

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας ψευδοροφής ορυκτών ινών ή αυτού του τύπου εξαρτάται από την χρήση που θα έχει ο συγκεκριμένος χώρος . Η φιλοσοφία της κατασκευής είναι ίδια δηλαδή ανάρτηση και σκελετός . Η διαφορά είναι στο υλικό πλήρωσης της επιφάνειας της οροφής .

Στα γραφεία χρησιμοποιούμε συνήθως των ορυκτών ινών που υπάρχει σε διάφορα σχέδια απλές ή ηχοαπορροφητικές πλάκες .

Σε νοσοκομεία χρησιμοποιούνται ειδικές αντιμυκητιακές πλάκες στην κατασκευή των ψευδοροφών . Ανάλογα με την χρήση λοιπόν υπάρχουν και μεταλλικές , με επένδυση βινυλικής ταπετσαρίας ή μπορεί στο πίσω μέρος της να έχει φύλλο αλουμινίου σαν φράγμα υδρατμών .

Η κατάλληλη επιλογή θα δώσει και τα επιθυμητά αποτελέσματα στην κατασκευή σας .

Καλέστε μας για να κατασκευάσουμε γρήγορα και σωστά την ψευδοροφή σας

Περιγράψτε μας το έργο που θέλετε να εκτελέσετε

ψευδοροφή γραφείων

κατασκευή ψευδοροφής σε χώρο παραγωγής τροφίμων