κατασκευή δαπέδου από μπετόν

Κατασκευή δαπέδου από μπετόν

Η κατασκευή δαπέδου από μπετόν μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους και υλικά ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Όταν θέλουμε να κατασκευάσουμε ένα δάπεδο από μπετόν , μπορεί να γίνει σε διάφορους χώρους.

Ράμπες πάρκινγκ

Δάπεδα επαγγελματικών χώρων

Διάδρομοι σε διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Η κατασκευή δαπέδου από μπετόν

Πεζοδρόμια

Δρόμοι

Γενικά το δάπεδο από μπετόν έχει πολλές εφαρμογές. Το πλεονέκτημα του είναι ότι είναι πολύ ανθεκτικό σε βαριές καταπονήσεις ανάλογα και με την επεξεργασία του.

Η κατασκευή δαπέδου από μπετόν έχει διάφορες κατηγορίες που το διαχωρίζουμε

Βιομηχανικό δάπεδο

Είναι το πιο διαδεδομένο δάπεδο σε πολλές χρήσεις και εφαρμογές.

Το βιομηχανικό δάπεδο είναι κατασκευασμένο από μπετόν με λείανση στην τελική του επιφάνεια με ειδικό μηχάνημα. Ανάλογα με την χρήση του χώρου που θα κατασκευαστεί επιλέγεται η σύνθεση του υλικού και το πάχος του.

Ο όρος βιομηχανικό δάπεδο χρησιμοποιείται για όλες τις χρήσεις δηλαδή για ένα απλό δάπεδο πολυκαταστήματος ή ακόμα και για μια βαριά χρήση διέλευσης μηχανημάτων σε ένα εργοστάσιο. Η σύνθεση όμως δεν έχει καμία σχέση μεταξύ των δυο περιπτώσεων. Φυσικά αλλάζει και η τιμή κατασκευής ενός βιομηχανικού δαπέδου ανάμεσα σε δυο τέτοιες περιπτώσεις.

Το βιομηχανικό δάπεδο μπορεί να χρωματιστεί (με σκόνη) στην τελική του μορφή κατά την ωρίμανση του μπετόν και πριν την τελική του επεξεργασία λείανση.

Σταμπωτά δάπεδα

Το σταμπωτό δάπεδο επίσης κατασκευάζεται από οπλισμένο σκυρόδεμα και η χρήση του είναι πολύ διαδεδομένη σε χώρους όπως αυλές , πεζόδρομους , σε χώρους πάρκινγκ. Το σταμπωτό δάπεδο επεξεργάζεται στην τελική του επιφάνεια αφού έχει επιπεδωθεί , με λαστιχένιες στάμπες όπου εφαρμόζοντας απευθείας στην επιφάνεια του μπετόν δίνουν το ανάλογο σχήμα.

Η εφαρμογή τους γίνεται από εξιδεικευμένα συνεργεία που έχουν τα κατάλληλα εργαλεία και την εμπειρία για την εργασία αυτή.

Το σταμπωτό δάπεδο χρωματίζεται σε κάποιες βασικές αποχρώσεις και μπορείτε να επιλέξετε από πολλά σχέδια.

Στα πλεονεκτήματα του η γρήγορη τελική επιφάνεια του δαπέδου , η αντοχή του και η ευκολία καθαρισμού του. Επίσης έχουν αντιολισθητικές ικανότητες και βάσει του χαρακτηριστικού αυτού επιλέγονται ακόμη και σε ράμπες.

Χτενιστά δάπεδα

Τα χτενιστά δάπεδα τα εφαρμόζουμε κυρίως σε ράμπες χώρων πάρκινγκ και σε πεζοδρόμια και διαδρόμους.

Η επεξεργασία τους γίνεται στην τελική επιφάνεια με το χέρι του μάστορα και το κατάλληλο εργαλείο. Συνήθως δεν χρωματίζεται και μένει στην απόχρωση του τσιμέντου.

Στα πλεονεκτήματα του είναι οι αντιολισθητικές ιδιότητες και η αντοχή του στο χρόνο. Μπορούμε να τα συναντήσουμε στην αγορά και ως σκουπιστά δάπεδα.

Processing…
Επιτυχία είσαι στην λίστα

Θέλετε η κατασκευή δαπέδου από μπετόν να γίνει εύκολη υπόθεση. Καλέστε μας να σας δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις για τον χώρο που έχετε επιλέξει.

βιομηχανικό δάπεδο σε επαγγελματικό χώρο
κατασκευή δαπέδου από μπετόν
σταμπωτό δάπεδο

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *