Ανακαίνιση κατοικίας

Ανακαίνιση κατοικίας απλά , οικονομικά , υπεύθυνα

Ανακαίνιση κατοικίας απλά , οικονομικά , υπεύθυνα .

Η ανακαίνιση κατοικίας είναι πλέον η λύση που επιλέγουν οι περισσότεροι σε αντίθεση με την αγορά νέας κατοικίας .

Οι λόγοι είναι λίγο πολύ γνωστοί με την οικονομική κρίση να έχει αλλάξει τελείως τα δεδομένα σχετικά με τις επιλογές μας στον τομέα της κατοικίας . Παλαιότερα βέβαια  πρώτη επιλογή ήταν η αγορά κατοικίας.

Θα πρέπει λοιπόν να έχουμε σωστά κριτήρια σε σχέση με τις επιλογές μας πριν προχωρήσουμε στην ανακαίνιση κατοικίας .

Βασικά κριτήρια στο να κάνετε την σωστή επιλογή είναι η απλή διαδικασία εκτέλεσης των εργασιών , το οικονομικό , η ποιοτική εργασία , η σύγχρονη κατασκευή

Απλή διαδικασία 

Όταν  θέλετε να προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση κατοικίας αυτό που ξέρω είναι ότι θα πρέπει να γίνει η δουλειά σας όσο το δυνατόν πιο σύντομα . Χωρίς καθυστερήσεις και μπερδέματα , με ξεκάθαρους όρους που έχουν από την αρχή διατυπωθεί .

Όταν κάνουμε μια ανακαίνιση πρέπει να διαλέξουμε τους κατάλληλους συνεργάτες , που έχουν την εμπειρία να φέρουν εις πέρας όλες τις εργασίες μιας ανακαίνισης . Αυτό γίνεται με ένα ολοκληρωμένο συνεργείο που θα σας εκτελέσει τις εργασίες άρτια και υπεύθυνα .

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να κυνηγάτε εσείς τα συνεργεία για να εκτελέσουν σωστά τις εργασίες .

Θα πρέπει να υπάρχει το κατάλληλο άτομο που πρέπει είναι υπεύθυνο γι όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Επίσης η παρουσία του στον χώρο θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά καθημερινή  για να παρακολουθεί την εξέλιξη των εργασιών του έργου και όχι σε κάποιο γραφείο .

Εμείς παρακολουθούμε το έργο σε όλες τις φάσεις του από κοντά  και δεν είναι τυχαίο το λογότυπο του blog μας   ζούμε τις κατασκευές 

Ανακαίνιση κατοικίας
Αποξήλωση παλαιών ξύλινων ρολών

Το οικονομικό σκέλος 

Για τους περισσότερους από εμάς είναι και το πιο σημαντικό . Εδώ όμως θα πρέπει να δούμε τι είναι πράγματι φθηνό , γιατί  θα μας κοστίσει ακριβά στο μέλλον μια λάθος επιλογή .

Είναι προτιμότερο να κάνετε λιγότερες εργασίες και σωστά παρά περισσότερες λανθασμένα.

Όταν λέμε ότι θέλουμε μια οικονομική ανακαίνιση τι εννοούμε . Στην ανακαίνιση κατοικίας υπάρχουν δυο κατηγορίες :

Οι εργασίες

Τα υλικά 

Βασικός κανόνας είναι ότι αυτά μεταξύ τους πρέπει να συνδυάζονται . Δηλαδή το να πάρεις ένα πολύ καλό υλικό και να το εμπιστευτείς  στον πιο φθηνό τεχνίτη είναι  λάθος .

Τα πακέτα ανακαίνισης

Υπάρχουν διάφορα πακέτα ανακαίνισης που μπορείτε να επιλέξετε για την δική σας ανακαίνιση .

Έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας . Με βάση το οικονομικό σκέλος και το είδος των εργασιών που θέλετε να περιλαμβάνονται .

White box                     5.000€ 

Cool box                        9.οοο€ 

Blue box                        14.000€ 

Green box                    19.000€

Red box                        28.000€

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ
Επιλέξτε το ποσό που είναι πιο κοντά στα οικονομικά σας δεδομένα και μαζί θα βρούμε τις εργασίες που είναι απαραίτητες στην ανακαίνιση κατοικίας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού στα γραφεία μας ή στην κατοικία σας και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το τι περιλαμβάνει το πακέτο που θέλετε να επιλέξετε .

Σχετικά με τις εργασίες

Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Κυψέλη
Ανακαίνιση κουζίνας
Η κουζίνα μετά
Μικρή ανακαίνιση διαμερίσματος μια οικονομική λύση

 

 

Οι εργασίες

Οι εργασίες που εκτελούνται σε μια ανακαίνιση κατοικίας είναι πολλές και διάφορες . Υπάρχουν βασικές εργασίες που θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Πρώτη και βασικότερη εργασία είναι η σωστή προετοιμασία του χώρου που θα γίνει η ανακαίνιση. Πλέον υπάρχουν υλικά και εργαλεία που βοηθούν πολύ καλά στην προστασία του χώρου που θα γίνουν οι εργασίες ανακαίνισης. Τα δάπεδα μπορεί να μην χρειάζεται να ανακαινιστούν οπότε πως τα προστατεύουμε.

Υπάρχουν ειδικά χαρτόνια επίστρωσης που αντέχουν σε τριβές , χτυπήματα και νερό. Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε χώρο και είδος δαπέδου χωρίς να έχουμε φόβο να προκληθούν ζημιές στα δάπεδα.

Οι σκάλες έχουν και αυτές ειδικά φίλμ επίστρωσης που προστατεύονται ενώ παράλληλα είναι και προσβάσιμες χωρίς να φοβάσαι να πατήσεις.

Στις υδραυλικές εργασίες όπως είναι η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης . Σημαντικό κομμάτι σε μια ανακαίνιση κατοικίας είναι τα υδραυλικά και πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην επιλογή των υλικών και του συνεργείου. Με πολυετή εμπειρία στο κομμάτι αυτό τα συνεργεία μας είναι συνεργάτες που δεν αλλάζουμε εδώ και αρκετά χρόνια.

Η κατάλληλη υποδομή στις ηλεκτρολογικές εργασίες θα πρέπει να γίνεται από πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο και όχι από έναν εργάτη – βοηθό. Είναι πλέον τόσες πολλές οι ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού που τα περισσότερα πράγματα στο σπίτι για να λειτουργήσουν χρειάζονται ηλεκτρολογική υποδομή.

Στις βασικές  εργασίες είναι και η σωστή επίστρωση των δαπέδων .

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται όλο και περισσότερα προβλήματα στα δάπεδα από την τοποθέτηση πλακιδίων . Το πρόβλημα δεν είναι στα πλακάκια αλλά στον τρόπο που τοποθετήθηκαν .

Δείτε εδώ τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην τοποθέτηση πλακιδίων και την λύση τους

Φανταστείτε να έχετε τελειώσει το σπίτι και να αναγκαστείτε να επισκευάσετε δάπεδα που έχουν πρόβλημα .

Αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων κάντε την σωστή επιλογή για να έχετε εξοικονόμηση ενέργειας. Τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις σε θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Άλλες εργασίες που θα γίνουν σε μια ανακαίνιση πρέπει και αυτές να είναι σωστά κατασκευασμένες αλλά αυτές που ανέφερα παραπάνω είναι πολύ βασικές .

Τα υλικά 

Οι επιλογές που έχετε στα υλικά είναι πάρα πολλές και ιδιαίτερα οικονομικές .

Υπάρχουν λύσεις για όλα τα πορτοφόλια αρκεί να το ψάξετε φυσικά αν έχετε χρόνο . Θεωρώ ότι το γραφείο που θα αναλάβει το έργο θα πρέπει να σας καθοδηγήσει σωστά. Η σωστή επιλογή των υλικών θα πρέπει να γίνει προσεκτικά. Εμείς σαν εταιρεία που αναλαμβάνει το πακέτο των ανακαινίσεων γνωρίζουμε πολύ καλά ανάλογα με τις ανάγκες σας που θα πρέπει να κινηθείτε.

Τα υλικά για το μπάνιο έχουν μεγάλη ποικιλία και μπορείτε να παίξετε με χρωματικούς συνδυασμούς που θα απογειώσουν την εμφάνιση του μπάνιου σας . Τα πλακάκια θα πρέπει να είναι ειδικά για μπάνιο και θα πρέπει τα πλακάκια στο μπάνιο και ιδιαίτερα στο δάπεδο να έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές.

Μην επιλέγετε μεγάλα σε μέγεθος πλακάκια για το δάπεδο διότι θα δυσκολευτείτε να δώσετε σωστές ρύσεις προς το σιφόνι αποχέτευσης.

Διαβάστε κάποιες συμβουλές σε σχέση με την ανακαίνιση στο μπάνιο σας που έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα . Οι πληροφορίες βγαίνουν καθαρά από την πολυετή ενασχόλησή μας με το αντικείμενο και όχι από κάποιο περιοδικό .

Η κουζίνα είναι  ένας χώρος που ανακαινίζεται σχετικά ευκολότερα και έχει πολλές επιλογές σε σχέδια και χρώματα όχι τόσο σε διαφορές υλικών. Δηλαδή έχουμε πολλές επιλογές σε πάγκους σχέδια και αποχρώσεις και σε πάχη πάγκου κουζίνας. Η ποιότητα μπορεί να είναι βακελίτης που είναι ανθεκτικός και δοκιμασμένος. Υπάρχει και η επιλογή σε corian , σε τσιμεντοειδή επιφάνεια σε επένδυση εποξειδικών χρωμάτων αλλά είναι μικρό το ποσοστό που αναζητάει τέτοιες λύσεις.

Αν αποφασίσετε να ανακαινίσετε την κουζίνα σας μπορούμε να κάνουμε τις προτάσεις μας με την διακοσμήτρια της εταιρείας μας , με σχέδια σε 3D μορφή , ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα της νέας σας κουζίνας.

Δείτε εδώ τι προσέχουμε σε μια ανακαίνιση κουζίνας και τι επιλογές έχουμε

Ανακαίνιση κατοικίας ανακαίνιση μπάνιου
Ανακαίνιση μπάνιου με πάγκο corian
ανακατασκευή διαμερίσματος
Ανακαίνιση κατοικίας μπάνιο
Ανακαίνιση πλακάκια μπάνιου με ψηφίδα σε τοίχους
Ανακαίνιση κατοικίας ανακαίνιση μπάνιου
Υδραυλική εγκατάσταση
ανακαίνιση κατοικίας Κουζίνα
Στοκάρισμα ξύλινου δαπέδου
Ανακαίνιση μπάνιου
Ανακαίνιση μπάνιου
Ανακαίνιση διαμερίσματος
Ανακαίνιση κουζίνας

Ανακαινίζω με σύγχρονη κατασκευή

Στην εποχή μας όπου οι εξέλιξη σε όλους τους τομείς είναι εμφανής θα πρέπει και η ανακαίνιση κατοικίας να είναι ανάλογη .

Για να πραγματοποιηθεί μια σύγχρονη ανακαίνιση χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία , η διαρκής παρακολούθηση των νέων υλικών και η σωστή τεχνογνωσία γύρω από όλα αυτά .

Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώντας και εμείς τις εξελίξεις έχουμε επενδύσει σε σύγχρονο εξοπλισμό κατάλληλο για κάθε είδος εργασίας .

Με αυτό τον τρόπο μπορούμε και έχουμε καθαρές λύσεις για τους πελάτες μας.

Έτσι πραγματοποιώντας μια ανακαίνιση μειώνουμε στο ελάχιστο την όχληση , προφυλάσσουμε τους  γύρω χώρους από την σκόνη στην περίπτωση που γίνεται μερική ανακαίνιση κατοικίας .

Η ενημέρωση στην εξέλιξη των νέων υλικών είναι διαρκής μέσω της παρακολούθησης των σεμιναρίων που διοργανώνουν οι εταιρείες παραγωγής υλικών .

Η επιχείρησή μας  προσφέρει αξιόπιστες , οικονομικές λύσεις στην ανακαίνιση κατοικίας .

Θα χαρούμε να έχουμε μια επικοινωνία μαζί σας ώστε να προσφέρουμε την ιδανική ανακαίνιση τού χώρου σας .

Τρόποι επικοινωνίας

Εναλλακτικά περιγράψτε μας τις δικές σας εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε

Ανακαίνιση κατοικίας
αλλαγή ηλεκτρολογικού πίνακα
ανακαίνιση κουζίνας
ανακαίνιση μπάνιου
Ανακαίνιση μπάνιου wc
Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Κουκάκι
επισκευή με σύγχρονα υλικά
Ανακαίνιση μπάνιου 10+1 συμβουλές
αποξήλωση πλακιδίων μπάνιου
Κατασκευές με τσιμεντοσανίδα
Αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων
τεχνοτροπία με σφουγγάρι
Διακόσμηση τοίχου τεχνοτροπία
γυψοσανίδα διάφορες κατασκευές
Κατασκευή τζάκι
Τρίψιμο ξύλινου δαπέδου
Συντήρηση ξύλινου πατώματος
Ανακαίνιση κατοικίας Τοποθέτηση πλακιδίων στο δάπεδο
Τοποθέτηση πλακιδίων στο δάπεδο

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *