Ανακαίνιση βάψιμο σπιτιού

Ανακαίνιση βάψιμο σπιτιού για ενοικίαση

Ανακαίνιση βάψιμο σπιτιού για ενοικίαση

Το διαμέρισμα αυτό ο ιδιοκτήτης το έχει προς εκμετάλλευση και το νοικιάζει. Έτσι λοιπόν μετά το τηλέφωνο του , πήγα να το δω  να εκτιμήσω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να προχωρήσει στην άμεση επισκευή του για να το νοικιάσει .

Εκεί που λες ότι τα έχω δει όλα , πάντα βλέπεις και κάτι καινούργιο που μπορεί να σκεφτείς ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα . Το διαμέρισμα είναι καινούργιο σχετικά χρονολογίας του 2004 και όταν το ακούς αυτό λες ok πόσο χάλια να είναι .

Η πρώτη εντύπωση που σχημάτισα μόλις μπήκα στο σπίτι ήταν ότι ο προηγούμενος ενοικιαστής το είχε καταστρέψει το σπίτι. Τα συρτάρια της κουζίνας να έχουν σπάσει και να είναι τελείως ξεβιδωμένα κάποια ντουλάπια. Εσωτερικά οι ντουλάπες των δωματίων να ήταν πολύ βρώμικες και γενικά το σπίτι ήταν μες την βρώμα .

Κάποια στιγμή ρώτησα την ιδιοκτήτρια αν θα βάψουμε το σπίτι στην ίδια απόχρωση που είναι τώρα . Μου είπε ότι το σπίτι είχε βαφτεί όλο λευκό και μόνο τα υπνοδωμάτια είχαν χρωματιστεί σε αποχρώσεις κίτρινου .  Όλη αυτή η απόχρωση στους τοίχους ήταν από το τσιγάρο και την κλεισούρα της προηγούμενης ενοικιάστριας !!

Υπόψιν έχω δει πάρα πολλά σπίτια αλλά αυτό το πράγμα δεν το έχω συναντήσει πουθενά τόσο έντονα . Για να ξεμυρίσει το σπίτι έμεινε μια βδομάδα ανοιχτό και φυσικά καθαρίστηκαν και τρίφτηκαν όλοι οι τοίχοι και τα ταβάνια .

Εργασίες βάψιμο διαμερίσματος

Στην συνέχεια όλοι οι τοίχοι και τα ταβάνια περάστηκαν ένα χέρι αστάρι στην επιφάνειά τους και το αφήσαμε να δέσει καλά για 48 ώρες . Κατόπιν περάστηκαν 3 χέρια πλαστικό λευκού χρώματος και κάποιους τοίχους επιλέχτηκε να βαφτούν  με απαλό χρώμα ώχρας .

Οι ντουλάπες , οι πόρτες και γενικά όλες οι επιφάνειες καθαρίστηκαν με δυσκολία με πολύ δυνατά καθαριστικά για να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση . Η ίδια κατάσταση υπήρχε και στο μπάνιο . Ο θερμοσίφωνας είχε γίνει κίτρινος και όλα τα υπόλοιπα πράγματα μέσα στο μπάνιο .  Οι φωτογραφίες δείχνουν το χάλι που προϋπήρχε και βέβαια την κατάσταση που είναι τώρα .

Η ανακαίνιση βάψιμο σπιτιού πέτυχε και πλέον το σπίτι είναι σε άριστη κατάσταση για τον επόμενο ενοικιαστή που φυσικά τα κριτήρια της ιδιοκτήτρια πλέον θα είναι πιο αυστηρά .

Δείτε εδώ τι θα πρέπει να κάνετε για το σωστό βάψιμο του σπιτιού και ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν στον κάθε χώρο .

Διαβάστε περισσότερες ιδέες για την ανακαίνιση κατοικίας στο anakainisikatoikias.gr το site μας που ασχολείται αποκλειστικά με τις ανακαινίσεις

Ανακαίνιση βάψιμο σπιτιού για ενοικίαση

Ανακαίνιση βάψιμο σπιτιού
Ανακαίνιση βάψιμο σπιτιού
ανακαίνιση σπιτιού ντουλάπες
Ανακαίνιση σπιτιού μετά από ενοικίαση
Ανακαίνιση βάψιμο σπιτιού
Ανακαίνιση βάψιμο σπιτιού
Ανακαίνιση σπιτιού μετά από ενοικίαση
Ανακαίνιση βάψιμο σπιτιού
Ανακαίνιση βάψιμο σπιτιού

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *