γυψοσανίδα ένα υλικό Βιτρίνα απο γυψοσανίδα

Γυψοσανίδα ένα υλικό με πολλές λύσεις

Η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό που γενικά είναι εύχρηστο και δίνει πολλές λύσεις κατασκευαστικά χωρίς να έχει ιδιαίτερους περιορισμούς .

Μπορεί εύκολα να κατασκευαστεί και διαμορφωθεί σε οποιοδήποτε σχήμα και σε κάθε μέρος εσωτερικά στην κατοικία , τον επαγγελματικό χώρο . Παρακάτω θα δείτε μερικά παραδείγματα που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια πολύ δημιουργική , όμορφη λύση .

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχετε υπόψιν ότι πλέον σιγά – σιγά και στην χώρα μας ακόμα και στα σπίτια οι εσωτερικοί τοίχοι θα κατασκευάζονται όλο και περισσότερο  από γυψοσανίδα και οι λόγοι είναι πολλοί .

Τα βασικότερα πλεονεκτήματα είναι πλέον η τελική τιμή ενός τέτοιου χωρίσματος σε σχέση με το τυπικό χώρισμα (τούβλο , σοβάς ) , η ταχύτητα κατασκευής του , η αντισεισμική του συμπεριφορά , οι πολλές δυνατότητες που έχει για να επισκευαστεί ή να γίνει μια αλλαγή χρήσης στο χώρο .

Δηλαδή για να φέρεις μια γραμμή ύδρευσης ή να κάνεις μια επιπλέον καλωδίωση σε ένα χώρο είναι πολύ δύσκολο να γίνει σε μια συμβατική κατασκευή λόγω μπάζων που θα γίνουν , λάσπη για να συμπληρωθούν τα μερεμέτια στους τοίχους και γενικά το σπίτι ένα εργοτάξιο .

Αυτό που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι η επιλογή του τεχνικού που θα σας κατασκευάσει το έργο σας . Η γυψοσανίδα ένα υλικό όταν ολοκληρωθεί φαίνεται το ίδιο σχεδόν όποιος και αν την κατασκευάσει . Στην πραγματικότητα όμως υπάρχουν διάφορες ποιότητες στην γυψοσανίδα και ο τρόπος τοποθέτησης είναι πολύ σημαντικός για την ποιότητα κατασκευής . Σαν υλικό υπάρχουν δυο – τρεις αξιόπιστες εταιρείες εγώ ξεχωρίζω λίγο περισσότερο την knauf για τις πιστοποιήσεις της και την συνέπεια της στην ποιότητα .

Τελικά η γυψοσανίδα ένα υλικό πολλές λύσεις είναι αυτή που μας λύνει τα χέρια σε ιδιαίτερες κατασκευές και δεν έχει περιορισμούς

Για οποιαδήποτε κατασκευή που έχετε σχεδιάσει επικοινωνήστε μαζί μου για να σας δώσω  μια αξιόπιστη εργασία και ένα όμορφο τελικό αποτέλεσμα

Λευτέρης Σιώμος

γυψοσανίδα ένα υλικό

Ανακαίνιση διαμερίσματος express

Ανακαίνιση μπάνιου 4

Γυψοσανίδα ένα υλικό

Κατασκευή επαγγελματικών χώρων 5

Gala πολυχώρος διασκέδασης

Γυψοσανίδα ένα υλικό Κατασκευή καμπύλου τοίχου

Κατασκευή καμπύλου τοίχου

τοποθέτηση μόνωσης

τοποθέτηση μόνωσης

Βιτρίνα απο γυψοσανίδα

γυψοσανίδα ένα υλικό κατασκευές γραφείων

Κατασκευή γραφείων

γυψοσανίδα διάφορες κατασκευες

Κατασκευή αποδυτηρίων

γυψοσανίδα διάφορες κατασκευές

Κατασκευή τζάκι

γυψοσανίδα διάφορες κατασκευές

γυψοσανίδα διάφορες κατασκευές

Επένδυση σκάλας

Γυψοσανίδα ένα υλικό μικρή προθήκη

μεγαλη προθηκη