Τοποθέτηση laminate η απλή λύση

Η Τοποθέτηση laminate πατώματος είναι μια πολύ απλή λύση σε προβλήματα που παρουσιάζουν πολλών ειδών πατώματα σε διάφορους χώρους στην κατοικία αλλά και στους επαγγελματικούς χώρους.

Εδώ θα περιγράψω συγκεκριμένα για ένα παλαιό ξύλινο δάπεδο που είχε τα κακά του τα χάλια. Χρειαζόταν άμεσα επισκευή ή καλύτερα αλλαγή και τοποθέτηση νέου δαπέδου .

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε σε κατοικία στο Ηράκλειο και οι ένοικοι του διαμερίσματος με κάλεσαν για να δώσουμε μια λύση στο πρόβλημα. Πράγματι στο δάπεδο σε κάποια σημεία είχαν ανοίξει τα ξύλα στους αρμούς. Πάταγες το πόδι σε συγκεκριμένα σημεία και βούλιαζε και γενικά οι άνθρωποι φοβόταν να πατήσουν το πάτωμα και να κυκλοφορήσουν στο υπνοδωμάτιο .

Η σωστή λύση του προβλήματος θα ήταν φυσικά να ξηλωθεί το παλαιό δάπεδο. Στα σημεία που υπάρχει αστοχία να αντικατασταθεί από κάτω με νέα καδρόνια , να τοποθετηθεί νέο πέτσωμα , να τριφτεί να γυαλιστεί και να παραδοθεί αφού στεγνώσει καλά .

Όλη αυτή η διαδικασία απαιτεί χρόνο που δεν υπήρχε από πλευράς των ενοίκων. Επίσης και χρήμα που οι ιδιοκτήτες δεν ήθελαν να διαθέσουν την δεδομένη στιγμή. Έτσι η λύση της τοποθέτηση laminate ήταν ότι καλύτερο από όλες τις απόψεις.

Πλεονεκτήματα στην ανακαίνιση δαπέδου με laminate

Πρώτο θέμα ο χρόνος η τοποθέτηση laminate για ένα δωμάτιο έγινε μέσα σε μια μέρα. Δηλαδή από το πρωί που βγήκαν τα πράγματα του δωματίου μέχρι το απόγευμα νωρίς που τα πράγματα ξαναμπήκαν στην θέση τους . Σε αντίθετη περίπτωση θα χρειαζόταν στην καλύτερη των περιπτώσεων τρεις μέρες.

Το δεύτερο θέμα είναι το οικονομικό όπου στις μέρες μας είναι πολύ βασικό. Με την επιλογή που έκαναν οι ένοικοι του διαμερίσματος από την σειρά elegant line της εταιρείας alfa wood  τους στοίχισαν περίπου 250€ και έχουν καινούργιο πάτωμα .

Επιπλέον το καινούργιο δάπεδο πλέον δεν τρίζει ώστε να είναι ενοχλητικό . Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν η επιτυχία είναι σίγουρη και το αποτέλεσμα πολύ καλό.

Σε περίπτωση που το αποφασίσετε δείτε και πως καθαρίζεται το laminate πάτωμα

Νομίζετε ότι μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας δείτε τα σωστά βήματα για την τοποθέτηση laminate 

Δείτε το βίντεο από τη τοποθέτηση laminate σε ανακαίνιση διαμερίσματος

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε μια οικονομική προσφορά για τοποθέτηση laminate στον χώρο σας

Λευτέρης Σιώμος

IMAG1818
IMAG1822
Τοποθέτηση laminate
IMAG1825
Τοποθέτηση laminate
IMAG1830
IMAG1831