Ανακαίνιση express

Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Καλλιθέα σε τρεις μέρες

Η ανακαίνιση του διαμερίσματος στην Καλλιθέα έγινε κάτω από πολύ στενά χρονικά περιθώρια . Στο διαμέρισμα διαμένει τετραμελής οικογένεια με δυο παιδάκια και τα περιθώρια για να λείψουν πολλές μέρες από το σπίτι για να γίνει η ανακαίνιση  δεν υπήρχαν.

Κατόπιν συνεννόησης όλων μας αποφασίστηκε να γίνει η ανακαίνιση μέσα σε τρεις μέρες. Συγκεκριμένα το σπίτι  μας παραδόθηκε για εργασίες Παρασκευή πρωί επιπλωμένο όπως ζει η οικογένεια καθημερινά. Το διαμέρισμα δόθηκε ξανά στους ιδιοκτήτες Κυριακή το βράδυ .

Εργασίες ανακαίνισης διαμερίσματος στην Καλλιθέα

Η συγκεκριμένη ανακαίνιση διαμερίσματος στην Καλλιθέα περιλάμβανε μερική τροποποίηση της κουζίνας. Απομάκρυνση του πάσο -πάγκου και τοποθέτηση σε νέα θέση. Καθαιρέθηκαν πλήρως ενδιάμεσοι τοίχοι ώστε να δημιουργηθεί ενιαίος χώρος .

Στο διαμέρισμα υπήρχαν δύο υπνοδωμάτια έτσι αποφασίστηκε να δημιουργηθεί άλλο ένα δωμάτιο ώστε το κάθε παιδί να έχει το δικό του . Για την ανακαίνιση αποξηλώθηκαν και μονάδες air condition όπου μεταφέρθηκαν σε νέες θέσεις .

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο. Για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα σχετικά με την απομάκρυνση των μπάζων από το χώρο τοποθετήθηκαν στο μπαλκόνι σωλήνες – χωνιά. Με αυτό τον τρόπο φορτώνονταν κατευθείαν στον κάδο των μπάζων .

Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν όλα οικολογικά ώστε να μην έχουν μυρωδιές και να μπορεί το σπίτι να κατοικηθεί αμέσως .

Οι ώρες που δούλεψαν τα συνεργεία για να μπορέσει να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα ήταν από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ . Οι γείτονες είχαν ειδοποιηθεί και γενικά έδειξαν μεγάλη κατανόηση .

Από την πλευρά του συνεργείου  εκτέλεσης των εργασιών δόθηκε μεγάλη προσοχή σε αυτό το κομμάτι. Χρησιμοποιήθηκαν όλα τα μηχανικά μέσα για την αποφυγή της σκόνης και του θορύβου στο μέγιστο βαθμό.

Όλα αυτά για να γίνουν θέλουν πάντα πολύ καλή συνεργασία μεταξύ όλων και καλό συντονισμό. Αυτό μπορεί και γίνεται αν υπάρχει καλή διάθεση από όλους και εξ αρχής σωστό πλάνο όλων των εργασιών που θα εκτελεστούν .

Δύσκολο εγχείρημα αλλά το να φύγεις για ένα Σαββατοκύριακο και να βρεις το σπίτι σου έτοιμο και όπως το θες είναι μια χαρά .

Θέλετε να μάθετε τα πάντα για την ανακαίνιση σπιτιού διαβάστε εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μου για να σας δώσω μια συμφέρουσα λύση για την δική σας ανακαίνιση στο σπίτι σας

Βάψιμο κατοικίας
ανακαίνιση σπιτιού βάψιμο σαλόνι
ανακαίνιση κατοικίας βάψιμο δωματίου
Ανακαίνιση διαμερίσματος τοποθέτηση τοίχου γυψοσανίδα
ανακαίνιση διαμερίσματος στην Καλλιθέα
Ανακαίνιση σπιτιού γκρέμισμα τοίχοι
Ανακαίνιση διαμερίσματος αποκομιδή μπάζα
Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Καλλιθέα γκρεμίσματα τοίχων
Ανακαίνιση διαμερίσματος βάψιμο τοίχοι
Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Καλλιθέα
Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Καλλιθέα
Βάψιμο παιδικό δωμάτιο ανακαίνιση σπιτιού
βάψιμο ντουλάπες σε ανακαίνιση διαμερίσματος σε τρεις ημέρες
Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Καλλιθέα βάψιμο ντουλάπες

2 σκέψεις για το “Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Καλλιθέα σε τρεις μέρες”

  1. Παράθεση: Top post για τον μήνα Οκτώβριο - eletech

  2. Παράθεση: Το χρώμα που τα σπάει Aqua Turquoise - eletech

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *