Ντουλάπι Μίκυ Μάους

Δημιουργίες με περιοδικά Μίκυ Μάους

Με την κατασκευή αυτή αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως όταν υπάρχει όρεξη για αυτό που κάνεις και έμπνευση για δημιουργία τα πιο απλά πράγματα γίνονται πολύ όμορφα.

Η συγκεκριμένη κατασκευή έγινε κατά την διάρκεια των  εργασιών  ανακατασκευής του κομμωτηρίου Στέλλα που βρίσκεται στην Ν.Ερυθραία και θα παρουσιάσω τις επόμενες μέρες .

Η κατασκευή έγινε σε ένα λευκό αδιάφορο ντουλάπι που υπήρχε στον χώρο για να καλύπτει τα ρολόγια – μετρητές της ΔΕΗ . Τεράστιο στις διαστάσεις ήταν πρόβλημα για τον χώρο . Εγώ πρότεινα σαν ιδέα να κολλήσουμε πάνω στο ντουλάπι εφημερίδες και εναλλακτικά συμφωνήσαμε με την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης να το επενδύσουμε εξωτερικά ολόκληρο με κόμιξ απο διάφορα καρτούν .

Η επόμενη διαδικαδία ήταν να αγοράσουμε τα περιοδικά που θα χρησιμοποιούσαμε . Εδω υπήρχε ένα προβληματάκι διότι όλα τα περιοδικά κόμιξ που κυκλοφορούν στην αγορά το χαρτί τους είναι γυαλιστερό και δεν μας έκανε για τον τρόπο που θέλαμε να τα κολλήσουμε . Τελικά κατεβήκαμε στην αγορά στο Μοναστηράκι και βρήκαμε παλιά περιοδικά Μίκυ Μάους δεκαετίας του 90 .

Η εκτέλεση της κατασκευής ήταν πάρα πολύ απλή . Εγω ξεκίνησα δείχνοντας τον τρόπο και τα κορίτσια του kati monadiko  (κατασκευάζουν  μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες)  ανέλαβαν να το ολοκληρώσουν με επιτυχία .

Η διαδικασία είναι η εξής . Η επιφάνεια που θα γίνει η επικόλληση θα πρέπει να είναι καθαρή και σταθερή . Στην συνέχεια σε ένα κουβά φτιάχνετε κόλλα ταπετσαρίας που υπάρχει έτοιμη σε σκόνη στο εμπόριο και της προσθέτετε το ανάλογο νερό . Με μία βούρτσα μαλακή ή ένα φαρδύ πινέλο περνάτε την κόλλα στην επιφάνεια του ξύλου , τοποθετείτε την σελίδα του κόμιξ και την ξαναπερνάτε απο πάνω με κόλλα .

Είναι πολύ εύκολο και θα το διασκεδάσετε  κιόλας διαβάζοντας το . Καλό είναι να φοράτε και ένα ζευγάρι γάντια για να μην κολλάνε τα χέρια σας ή να αγοράσετε μια σπάτουλα πλαστική για να πατάτε τις επιφάνειες μετά το πέρασμα της κόλλας .

Καλή επιτυχία

Περιοδικά Μίκυ Μάους
Ντουλάπι Περιοδικά Μίκυ Μάους 2
Ντουλάπι Περιοδικά Μίκυ Μάους
Περιοδικά Μίκυ Μάους

2 σκέψεις για το “Δημιουργίες με περιοδικά Μίκυ Μάους”

  1. Παράθεση: Ανακαίνιση καταστήματος στην Ν.Ερυθραία - eletech

  2. Παράθεση: Ιδέες για το εσωτερικό βάψιμο στο σπίτι - eletech

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *