ξύλινης περίφραξης

Κατασκευή ξύλινης περίφραξης σε ταράτσα

Η κατασκευή της ξύλινης περίφραξης έγινε με αφορμή ένα event που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο και φυσικά σκοπό είχε να ομορφύνει τον χώρο.

Τι καλύτερο λοιπόν από την κατασκευή ενός φράχτη με ξύλα που δημιουργεί πάντα ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον .

Υλικά για την κατασκευή ξύλινης περίφραξης

Για την κατασκευή αγοράστηκαν τάβλες λείες πλανισμένες εμποτισμού και οι διαστάσεις τους ήταν 2,2 Χ 5,8 εκατοστά . Το μήκος τους είναι 4,2 μέτρα και για το στήσιμο τους ως βασικός σκελετός όπου και στερεώθηκαν όλες οι τάβλες , χρησιμοποιήθηκαν ξύλα από παγκάκια τα οποία σκίστηκαν στην μέση κατά μήκος και στερεώθηκαν με γωνίες και βίδες στα κάγκελα της ταράτσας .

Οι τάβλες αγοράστηκαν από την εταιρεία showood  όπου κατά την γνώμη μου έχει την μεγαλύτερη γκάμα σε τέτοια είδη αλλά ο καθένας μπορεί να βρει και από άλλα καταστήματα ξυλεμπορίας . Βέβαια υπάρχουν και άλλες πολλές εταιρείες που μπορεί να έχουν και αντίστοιχα ξυλεία που να ικανοποιεί τα γούστα σας.

Τα ξύλα κόπηκαν στα μέτρα που θέλαμε και στην συνέχεια περάστηκε ολόκληρη η επιφάνεια τους  με βερνίκι νερού για να έχει την απόχρωση που ήθελε ο πελάτης και όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες το αποτέλεσμα χρωματικά δίνει στα ξύλα ένα βαθύ σκούρο καφέ . Αφού στέγνωσαν καλά βιδώθηκαν στον κύριο ξύλινο σκελετό όπου πήραν και την τελική μορφή που βλέπετε από τις φωτογραφίες.

Οι εργασίες κατασκευής ολοκληρώθηκαν σε τρεις μέρες . Με την κατάλληλη διακόσμηση του χώρου με φυτά και μικρά δέντρα ο χώρος θα είναι σαν μια μικρή όαση στην τσιμεντούπολη μας .

Επίσης με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε μια πράσινη ταράτσα που τόσο απαραίτητη είναι στην πόλη μας . Η κατασκευή ξύλινης περίφραξης σε ταράτσα είναι μια πολύ καλή λύση στο γκρίζο τοπίο της τσιμεντούπολης που ζούμε .

Αν και σεις θέλετε να φτιάξετε μια ξύλινη περίφραξη ή γενικότερα μια ξύλινη κατασκευή επικοινωνήστε μαζί μου για να κάνουμε όμορφο και τον δικό σας χώρο

Κατασκευή ξύλινης περίφραξης
Κατασκευή ξύλινης περίφραξης
κατασκευή ξύλινης περίφραξης
ξύλινη περίφραξη
περίφραξη από ξύλο

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *