Ανακαίνιση καταστήματος στην Ν.Ερυθραία

Η ανακαίνιση καταστήματος επαγγελματικού χώρου κομμωτήριο Στέλλα ήταν μια δουλειά που έγινε στο χρονικό διάστημα των τριών ημερών , διότι καμία  επιχείρηση πλέον δεν έχει  περιθώρια να κλείνει ούτε λεπτό .

Ο χώρος ήταν πολλά χρόνια στο ίδιο στυλ είχε τις φυσιολογικές φθορές και η ανακατασκευή του καταστήματος ήταν απαραίτητη . Η επιχείρηση κατά το κοντινό παρελθόν δημιούργησε και ένα μικρό αδερφάκι το kati monadiko που χρειαζόταν και αυτό τον χώρο ανάδειξης των χειροποίητων δημιουργιών του . Επίσης το κομμωτήριο ασχολείται με ανδρικό και παιδικό κούρεμα οπότε τα παιδιά θα έπρεπε να νιώθουν πιο οικεία .

Εργασίες ανακαίνισης στο κατάστημα

Αρχικά επισκευάστηκαν εξωτερικά και εσωτερικά τμήματα γυψοσανίδων και τοίχων που είχαν σαθρά τμήματα . Επισκευάστηκε η οροφή απο γυψοσανίδα που είχε τα προβλήματα της και δημιουργήθηκαν δυο νέα τετράγωνα  κουτιά που τονίζουν όμορφα την οροφή.

Στον χώρο εσωτερικά υπήρχε ένα αδιάφορο κουτί ξύλινο για να καλύπτει τα ρολόγια της ΔΕΗ . Το κουτί αυτό ήταν δίπλα στο χώρο όπου υπάρχει ένα τραπεζάκι για να ζωγραφίζουν τα παιδιά που επισκέπτονται το χώρο. Τι καλύτερο λοιπόν απο αυτό που έγινε , το κουτί αυτό να επενδύεται εξωτερικά από παλαιά τεύχη Μίκυ Μάους που πλέον διασκεδάζουν τους μικρούς φίλους .

Για τις ανάγκες των κοσμημάτων – χειροποίητων δημιουργιών κατασκευάστηκε μια νέα βιτρίνα με ράφια απο γυψοσανίδα που δίνει χώρο για τα υπέροχα αυτά κομμάτια του kati monadiko που θα πρέπει να τα δείτε απο κοντά .

Απο τον χώρο αφαιρέθηκε ένα γραφείο που δεν ήταν απαραίτητο στον νέο σχεδιασμό του χώρου και καθόλου λειτουργικό . Ετσι το κατάστημα πλέον έχει περισσότερο χώρο για τους πελάτες και μεγαλύτερη άνεση . Στον χώρο υπήρχε ένας πάγκος όπου ανακατασκευάστηκε πλήρως δημιουργώντας το νέο γραφείο της επιχείρησης . Στις πλευρές του εφαρμόστηκε τεχνοτροπία χρωμάτων με σφουγγάρι που δίνει ένα πολύ ωραίο τόνο στο εσωτερικό του Κομμωτηρίου Στέλλα .

Βάψιμο καταστήματος

Τέλος  οι  χρωματικοί  συνδιασμοί που θα έπρεπε να εφαρμοστούν στο χώρο . Εδώ υπήρξε ταύτιση απόψεων και ιδεών και βρήκαμε πολύ γρήγορα τι χρειαζόταν το κατάστημα για να αναδειχθεί εσωτερικά και εξωτερικά . Τρία χρώματα είναι αυτά που επιλέχθηκαν απο την χρωματική βεντάλια της vivechrom . Το βασικό που κυριάρχησε στους τοίχους γενικά , το δεύτερο που τονίστηκαν οι νέες κατασκευές και οι αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες εσωτερικά και τέλος το χρώμα εξωτερικά που βάφτηκαν οι κολώνες και δένουν πολύ ωραία την όψη του καταστήματος εξωτερικά.

Επισκεφτείτε το κατάστημα να το γνωρίσετε , να κουρευτείτε στο Κομμωτήριο Στέλλα που βρίσκεται στην οδό Κώστα Βάρναλη 27  στη Ν.Ερυθραία  , να διασκεδάσουν τα παιδιά σας και να θαυμάσετε απο κοντά τις δημιουργίες του kati monadiko. 

Σίγουρα το χαμόγελο και η ευχάριστη διάθεση επικρατεί στο χώρο .

Αν θέλετε να ανακαινίσετε τον δικό σας επαγγελματικό χώρο επικοινωνήστε μαζί μου 

Λευτέρης Σιώμος

Ανακαίνιση καταστήματος
Οροφή απο γυψοσανίδα
Ανακαίνιση κομμωτήριο Στέλλα
Ανακαίνιση κομμωτήριο Στέλλα
Δημιουργίες με κόμιξ
Δημιουργίες με κόμιξ
Βιτρίνα ράφια απο γυψοσανίδα
Βιτρίνα ράφια απο γυψοσανίδα
Ανακαίνιση καταστήματος ράφια από γυψοσανίδα
Βιτρίνα ράφια απο γυψοσανίδα
Ανακαίνιση κομμωτήριο Στέλλα
Εσωτερικοί χώροι
Ανακαίνιση κομμωτήριο Στέλλα
Κατασκευή τεχνοτροπίας χρωμάτων
Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου κομμωτήριο Στέλλα
Εσωτερικοί χώροι

Ο χώρος  πριν την ανακαίνιση καταστήματος

Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου Κομμωτήριο Στέλλα πριν
Κομμωτήριο Στέλλα πριν
Ανακαίνιση μαγαζιού Κομμωτήριο Στέλλα πριν
Κομμωτήριο Στέλλα πριν
Κομμωτήριο Στέλλα πριν
Κομμωτήριο Στέλλα πριν
Κομμωτήριο Στέλλα πριν
Κομμωτήριο Στέλλα πριν