Επισκευή δαπέδου πάρκινγκ

Επισκευή δαπέδου πάρκινγκ σε συγκρότημα κατοικιών

Επισκευή δαπέδου πάρκινγκ σε συγκρότημα κατοικιών

Η επισκευή δαπέδου σε χώρους στάθμευσης έχει κάποιες ιδιαιτερότητες ως προς την αποκατάστασή του.

Το βασικότερο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί στην επισκευή δαπέδου πάρκινγκ είναι ο χρόνος αποκατάστασης.

Γενικά όταν πρόκειται για χώρους που έχουν συχνή καθημερινή χρήση οι εργασίες πρέπει να εκτελούνται στον μικρότερο δυνατό χρόνο.

Στην συγκεκριμένη εργασία χρησιμοποιήσαμε υλικά επισκευής σκυροδέματος ταχείας πήξης. Τα υλικά αυτά εκτός ότι είναι πολύ ισχυρά έχουν άριστη πρόσφυση με το υπάρχον σκυρόδεμα έχουν και γρήγορο χρόνο ωρίμανσης.

Έτσι ξεκινώντας την επισκευή σε κάθε σημείο ο χρόνος αποκατάστασης μπορεί να είναι περίπου δυο ώρες . Με αυτό τον τρόπο μπορούμε τμηματικά να επισκευάζουμε το δάπεδο του πάρκινγκ και να το παραδίδουμε προς χρήση

Ο χρόνος που αναφέρουμε μπορεί να είναι και πιο σύντομος ανάλογα την επιφάνεια που εφαρμόζεται. Επίσης σημαντικό ρόλο ως προς τον χρόνο παίζει και η θερμοκρασία που υπάρχει στον χώρο που θα γίνει η αποκατάσταση.

Τα υλικά αποκατάστασης ενός δαπέδου σε χώρο στάθμευσης είναι διάφορα και επιλέγονται ανάλογα με την υπάρχουσα κατάσταση.

Σε ένα δάπεδο που έχουμε επιπεδότητα δηλαδή δεν έχουμε ρύσεις μπορούμε να εφαρμόσουμε τα αυτοεπιπεδούμενα υλικά.

Τα υλικά αυτό έχουν την ικανότητα να αλφαδιάζονται και να αποκτούν τέλεια επιπεδότητα χωρίς την παρέμβαση του τεχνίτη. Θα πρέπει βέβαια να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στις οδηγίες του κατασκευαστή του υλικού αν θέλουμε να έχουμε ιδανικά αποτελέσματα.

Γενικά υπάρχουν οι κατάλληλες λύσεις για την επισκευή δαπέδου πάρκινγκ αρκεί να κάνουμε την σωστή επιλογή που απαιτείται σε κάθε περίπτωση.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 6975777445 για να μας γνωρίσετε και να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο επισκευής του δικού σας δαπέδου πάρκινγκ. 

Επισκευή δαπέδου χώρου στάθμευσης
Επισκευή δαπέδου με αυτοεπιπεδούμενα υλικά

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *