Επισκευή κτιρίου στην Κόρινθο

Επισκευή όψεων κτιρίου στην Κόρινθο

Επισκευή όψεων κτιρίου στην Κόρινθο

Το κυριότερο πρόβλημα στην επισκευή όψεων κτιρίου στην Κόρινθο ήταν οι εξωτερικές τοιχοποιίες .

Πρόκειται για ένα κτίριο το οποίο στον τομέα σχεδίασης αρχιτεκτονικά είναι κατά την γνώμη μου εξαιρετικό δημιουργώντας ημιυπαίθριους χώρους παίζοντας με τους όγκους του κτιρίου πάρα πολύ καλά και με πολύ καλή δουλειά στην επιλογή και τον συνδυασμό των υλικών .

Οι εξωτερικοί τοίχοι είχαν δύο ειδών προβλήματα

Το πρώτο πρόβλημα ήταν η κακή εφαρμογή των υλικών . Κατά την εφαρμογή του ασταριού στους τοίχους δεν έγινε πιθανόν σωστή αραίωση του υλικού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μεμβράνη που δεν έδεσε με τις τοιχοποιίες και δεν δημιούργησε το κατάλληλο υπόστρωμα για να περαστεί κατόπιν το χρώμα. Επίσης το ακρυλικό χρώμα που περάστηκε πρέπει να είχε αραιωθεί πολύ με νερό .Το αποτέλεσμα ήταν το ξεφλούδισμα των χρωμάτων και η γρήγορη αλλοίωση της απόχρωσης του χρώματος δηλαδή το χρώμα έκοψε γρήγορα .

Το δεύτερο πρόβλημα ήταν η κακή αρμολόγηση διαφόρων υλικών σε πολλά σημεία και η γρήγορη φθορά τους . Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι είναι πολύ σημαντικό για τα χρώματα να σφραγίζονται καλά οι αρμοί . Το καλύτερο χρώμα να επιλέξετε για εφαρμογή αν δεν έχετε εξασφαλιστεί ότι το νερό δεν θα περάσει μέσα από τους τοίχους εσωτερικά  τότε δεν έχετε κάνει σχεδόν τίποτα.

Για την σφράγιση των αρμών διαστολής και γενικότερα υπάρχουν πολλά υλικά ανάλογα με την περίπτωση της κατασκευής.

Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν επιλογή του πελάτη πολύ καλής ποιότητας . Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα από την επισκευή κτιρίου στην Κόρινθο δικαίωσε τον πελάτη και φυσικά και εμένα προσωπικά. 

Επισκευή όψεων κτιρίου στην Κόρινθο

Μάθετε περισσότερα για την επισκευή εξωτερικών τοίχων

1 σκέψη για το “Επισκευή όψεων κτιρίου στην Κόρινθο”

  1. Παράθεση: Top post για τον μήνα Ιούνιο - eletech

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *