Επισκευή κεραμοσκεπής στην Αγ.Παρασκευή

Επισκευή κεραμοσκεπής στην Αγ.Παρασκευή

Η επισκευή κεραμοσκεπής στην Αγ.Παρασκευή έγινε διότι είναι μια κατασκευή που έγινε σε πολυκατοικία από τον κατασκευαστή του έργου. Όπως αποδείχθηκε δεν ήταν κατασκευασμένη σε σωστό τρόπο.

Τα χαρακτηριστικά της είναι συγκεκριμένα όπως και σε πολλές άλλες κατασκευές τέτοιου τύπου.

Το βασικότερο όλων είναι η δημιουργία ντερές-λούκι  2-3 κεραμίδια πριν το χαμηλότερο σημείο της στέγης. Το σκεπτικό είναι τα νερά της βροχής να μην τρέχουν ελεύθερα από τα κεραμίδια .

Σωστά μέχρι εδώ αν και έχω τις αντιρρήσεις μου σε κάποια θέματα για την συγκεκριμένη κατασκευή.

Όταν λοιπόν θέλεις να κάνεις μια τέτοια κατασκευή όπου θα εισρέουν όλα τα νερά στο λούκι και από εκεί στην υδρορροή πρέπει να πάρεις σωστά μέτρα στεγάνωσης .

Το νερό θα βρει τον τρόπο να περάσει και από έναν μικρό αρμό και να κάνει την ζημιά. Γενικά οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά στην στεγάνωση.

Στο έργο επισκευής της κεραμοσκεπής στην Αγ.Παρασκευή δεν ήταν μόνο λεπτομέρειες αλλά και πολλές μεγάλες αστοχίες κατά την αρχική κατασκευή.

Οι φωλιές που δημιουργούν τα κεραμίδια που σχηματίζονται κατά την τοποθέτηση δεν στεγανώνονται με αφρό πολυουρεθάνης.

Αυτά τα πράγματα είναι αστεία και δεν μπορούμε να λέμε ότι αυτός που χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη τακτική είναι τεχνίτης κεραμοσκεπής. Με αυτόν τον τρόπο απλά γεμίζουμε μια τρύπα δεν την στεγανώνουμε.

Σε μια στέγη τα σημεία που πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή είναι η στεγάνωση και θερμομόνωση της.

Ανάλογα με το μέγεθος της κεραμοσκεπής θα πρέπει να είναι και η κατασκευή των διαστάσεων ενός καναλιού-λούκι που δέχεται τα νερά.

Βασικό επίσης είναι η κατάλληλη ρύση εσωτερικά στο λούκι ώστε τα νερά να μην μένουν στάσιμα στο λούκι διότι έτσι υπάρχει πιο γρήγορη αστοχία των υλικών.

Τα προβλήματα που δημιουργούνται  όταν δεν τηρούνται τα παραπάνω είναι η υγρασία να γίνεται εμφανής σε εξωτερικούς τοίχους ή ακόμα και εσωτερικά στα διαμερίσματα.

Καλό είναι λοιπόν να παίρνονται τα κατάλληλα μέτρα από την αρχή.

Διαβάστε εδώ πως κατασκευάζουμε σωστά μια στέγη ώστε να μην έχουμε προβλήματα στο μέλλον.

Η επισκευή κεραμοσκεπής στην Αγ.Παρασκευή έλυσε τα προβλήματα που υπήρχαν οριστικά.

Σε περίπτωση που έχετε και εσείς τα ίδια προβλήματα καλέστε μας άμεσα στο 6975777445 για να την επισκευάσουμε και να λύσουμε τα προβλήματα οριστικά.

Δείτε στο κανάλι μας στο YouTube βίντεο από ανακατασκευή κεραμοσκεπής που πραγματοποιήσαμε σε ανακαίνιση διώροφης κατοικίας.

Περιγράψτε μας το έργο που θέλετε να εκτελέσετε

Επισκευή κεραμοσκεπής στην Αγ.Παρασκευή
Καθάρισμα ντερές κεραμοσκεπής
στεγάνωση ντερές κεραμοσκεπής
Κατασκευή ντερές με προβλήματα
Κατασκευή ντερές-λούκι με ανύπαρκτο χώρο απορροής υδάτων

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *