Σχολή χορού pole passion
Σχολή χορού pole passion

Σχολή χορού Pole Passion Studio in Peiraias

Πρόσφατα με κάλεσαν να κάνω κάποιες εργασίες βελτίωσης σε μια σχολή χορού στον Πειραιά . Τον χώρο τον είχα επισκεφτεί πριν λίγο καιρό κατά την φάση της ανακατασκευής του χώρου .

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ισόγειο χώρο με πατάρι όπου οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης , έχοντας μεράκι για τον χορό και γενικότερα την άθληση μέσω του χορού , έφτιαξαν έναν πολύ όμορφο χώρο . Δεδομένου ότι ήξερα το ακίνητο πριν δεν περίμενα να βγει ένα τόσο καλό αποτέλεσμα .

Δημιούργησαν μια πρότυπο Σχολή χορού Pole Passion Studio in Peiraias που έχει το μονοπώλιο της μεγαλύτερης σχολής στην Ελλάδα , κατέχοντας τους υψηλότερους στύλους ύψους 5,5 μέτρων , το Pole Passion Studio εξασφαλίζει τις ιδανικότερες συνθήκες για την εκμάθηση του pole dancing .

Pole Dancing

Το pole dancing αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους και ευχάριστους τρόπους εκγύμνασης . Συνδυάζοντας τη χορευτικότητα με την άσκηση βοηθάει στην σύσφιξη του σώματος , την απώλεια βάρους και την απόκτηση ενός επιθυμητού σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώ αυξάνει στο έπακρον την γυναικεία αυτοπεποίθηση .

Να αναφέρω ότι πρόσφατα η ομάδα των κοριτσιών του Pole Passion Studio in Peiraias κατέλαβε την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό .

Pole Passion Studio in Peiraias
Pole Passion Studio in Peiraias
Pole Passion Studio in Peiraias
Pole Passion Studio in Peiraias
Pole Passion Studio in Peiraias

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *