Αλλάξτε δάπεδο με ξύλο laminate τα βήματα

Αλλάξτε δάπεδο με ξύλο laminate
Δάπεδο laminate

Αλλάξτε δάπεδο με ξύλο laminate , προσθέτει ζεστασιά , ομορφιά και κομψότητα σε ένα δωμάτιο. Αν επιλέξετε να τοποθετήσετε ένα δάπεδο ξύλου laminate θα τα βρείτε διαθέσιμα σε ένα ευρύ φάσμα  χρωμάτων , στυλ , και σχεδίων . Επιπλέον είναι εύκολο να τοποθετηθούν  , δεν έχουν μεγάλο κόστος και μπορούν να αντικατασταθούν αν θελήσουμε κάποια στιγμή πολύ εύκολα .

Παρακάτω αναφέρω τα βασικά σημεία τοποθέτησης ενός laminate. Μπορείτε να το κάνετε και μόνος σας αν έχετε τις γνώσεις και τα κατάλληλα εργαλεία .

Πριόνι χειρός

μολύβι

σφυρί

ζουμπά

μετροταινία

μαχαίρι γενικής χρήσης

Προστατευτικά γυαλιά

αποστάτες ξύλο

Σκληρή σκούπα δαπέδου

Ηλεκτρικό πριόνι

στόκος

Μετρητής υγρασίας ξύλου

Θα πρέπει να επιλέξετε σανίδες του πατώματος που είναι επίπεδες όχι πέτσικες , στεγνές  και χωρίς ελαττώματα . Επιλέξτε το ξύλο που σας ταιριάζει για το χώρο σας Τα laminate κατατάσσονται ανάλογα σε κατηγορίες αντοχής , τύπο κουμπώματος και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά .Η κατηγορία AC4 είναι πολύ καλής ποιότητας με καλή τιμή , υπάρχει και η AC5 σε laminate που πλέον θα έχετε να φοβηθείτε το θέμα αντοχής του υλικού.

Προετοιμασία Δαπέδου

Χρησιμοποιήστε μια  σπάτουλα για να αφαιρέσετε σαθρά τμήματα  και τη βρωμιά που μπορεί να έχουν κολλήσει στο δάπεδο . Μετά από αυτό, χρησιμοποιήστε μια σκούπα για να καθαρίσετε το δάπεδο.

Υγρασία Έλεγχος

Πριν την τοποθέτηση μετράμε με ένα υγρόμετρο αν το υπόστρωμά μας έχει υγρασία  Εάν τα αποτελέσματα του τεστ υγρασίας σας υπερβαίνει τα όρια , θα πρέπει να περιμένετε έως ότου το επίπεδο υγρασίας πέσει στα συνιστώμενα επίπεδα . Τα επίπεδα υγρασίας είναι ανάλογα με τον τύπο υποστρώματος .

Σχεδιάστε την εμφάνιση του δαπέδου με τον καθορισμό της κατεύθυνσης των σανίδων στο δωμάτιο σας . Ξεκινήστε την τοποθέτηση σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή Τέλος , η χρήση στόκου ξύλου για να καλύψει τις τρύπες καρφιών που έχετε κάνει για να τοποθετήσετε τα σοβατεπί  είναι η τελευταία πινελιά .

Η καθαριότητα του laminate δαπέδου είναι απλή υπόθεση . Δείτε εδώ πως καθαρίζεται το laminate δάπεδο

Αν πάλι δεν τα καταφέρνετε εδώ είμαι για να υλοποιήσω το έργο σας

Παρακολουθήστε βίντεο που δείχνει την τοποθέτηση laminate σε ανακαίνιση διαμερίσματος

Καλή διάθεση να έχετε και μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα και οικονομικά το χώρο σας

Δάπεδο laminate
Κόψιμο laminate
Γραφεία ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ
Αλλάξτε δάπεδο με ξύλο laminate σε κατοικία
Laminate σε κατοικία

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *