Μερική ανακαίνιση μπάνιου μια σωστή λύση

Όταν λέμε για μερική ανακαίνιση μπάνιου εννοούμε για κάποια αλλαγή-επισκευή  που είναι απαραίτητη να γίνει.

Σε πολλές περιπτώσεις η αρχική κατασκευή του μπάνιου μπορεί να είναι λανθασμένη . Δηλαδή το μπάνιο έχει λάθη τεχνικά με διαρροές , κακή εφαρμογή υλικών , φθηνά υλικά. Υπάρχει όμως και το λειτουργικό κομμάτι που αφορά ένα μπάνιο και εκεί υπάρχουν διάφορα προβλήματα .

Εδώ στην συγκεκριμένη περίπτωση προχωρήσαμε στην μερική ανακαίνιση μπάνιου για έναν συγκεκριμένο λόγο το πλυντήριο . Το διαμέρισμα αποκτήθηκε από τους ιδιοκτήτες έτοιμο από κατασκευαστή . Για να βάλει οπωσδήποτε μπανιέρα στο μπάνιο ο κατασκευαστής έκανε παροχή για το πλυντήριο στο μπαλκόνι!!

Αυτά δεν γίνονται σε πολυκατοικίες δεκαετίας και γενικότερα δεν υπάρχει αυτό πουθενά. Δηλαδή οι ένοικοι έπρεπε να βγουν στο μπαλκόνι για να βάλουν πλυντήριο και το χειρότερο τα νερά από το ξέβγαλμα έτρεχαν στον δρόμο.

Για αυτούς τους λόγους προχωρήσαμε στην ανακαίνιση του μπάνιου ξηλώνοντας την μπανιέρα . Στην θέση της κατασκευάσαμε ντουζιέρα χτιστή όπου πριν την τοποθέτηση των πλακιδίων κάναμε στεγάνωση της ντουζιέρας.

Η λεκάνη μεταφέρθηκε σε νέα θέση πολύ καλύτερη από την προηγούμενη διότι ήταν μπροστά στην πόρτα.

Για να μεταφερθούν οι νέες παροχές νερού ξηλώθηκαν τα πλακάκια μέχρι σε ένα ύψος στον τοίχο και τα πλακάκια δαπέδου. Επιλέχτηκε για τα νέα πλακάκια ένα διαφορετικό χρώμα για να κάνει αντίθεση και το αισθητικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό .

Τέλος στην θέση της λεκάνης τοποθετήθηκε το πλυντήριο έτσι με αυτό τον τρόπο το μπάνιο έγινε πιο λειτουργικό και όμορφο.

Επιλέξτε τα κατάλληλα υλικά ώστε να έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε

Μερική ανακαίνιση μπάνιου λεκάνη σε λάθος θέση

Λάθος θέση λεκάνης

Αρχική εικόνα μπάνιου

Αρχική εικόνα μπάνιου με μπανιέρα

μερική ανακαίνιση μπάνιου τοποθέτηση μπαταρίας ντουζιέρας Μεταφορά παροχών νερού

Εναλλακτικά  στην τοποθέτηση της νέας λεκάνης μπορούμε να βάλουμε και εντοιχισμένο καζανάκι . Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξοικονομήσουμε περισσότερο χώρο στο μπάνιο  μας .

Αν θέλετε και σεις να προχωρήσετε σε μερική ανακαίνιση μπάνιου επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε το μπάνιο σας λειτουργικό . Οι προτάσεις μας πάντα προσαρμόζονται στις πραγματικές σας ανάγκες με την καλύτερη οικονομική-ποιοτική πρόταση.