Επισκευές σπιτιού οι εργασίες

Επισκευές σπιτιού οι εργασίες που αντιμετωπίζουμε

Επισκευές σπιτιού οι εργασίες συντήρησης που απαιτούνται είναι αρκετές. Πολλές από αυτές χρειάζονται ιδιαίτερη αντιμετώπιση , αλλά και γνώση ώστε να έχουμε τα ιδανικά αποτελέσματα. Το σπίτι μας έχει πολλά πράγματα που απαιτούν την προσοχή μας για σωστή χρήση και συντήρηση.

Τα βασικά σημεία μιας επιτυχημένης επισκευής σπιτιού είναι τα παρακάτω

Σωστή προετοιμασία του χώρου

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν σε ένα σπίτι , κυρίως όταν κατοικείται πρέπει να είναι απόλυτα οργανωμένες. Δεν μπορεί να μπει ένα συνεργείο στο σπίτι να εκτελέσει εργασίες με την ίδια λογική που δουλεύει σε ένα εργοτάξιο. ΠΛέον υπάρχουν πολλές λύσεις για την προστασία των τοίχων , του πατώματος , των πραγμάτων που υπάρχουν στον χώρο. Καλό θα είναι οι χώροι που γίνονται οι εργασίες να απομονώνονται από τους υπόλοιπους ώστε το σπίτι να είναι λειτουργικό στους υπόλοιπους χώρους.

Επισκευή εσωτερικών χώρων σε διαμέρισμα
Επισκευή εσωτερικών χώρων σε διαμέρισμα

Καλή συνεργασία πελάτη – εργολάβου

Είναι σημαντικό και οι δυο πλευρές να είναι απόλυτα ξεκάθαρες στην συνεννόηση μεταξύ τους. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται μελλοντικές διαφωνίες που σχεδόν πάντα οδηγούν σε κακό τελικό αποτέλεσμα των εργασιών. Αν από την αρχή υπάρχουν όλα συμφωνημένα οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ομαλά χωρίς γκρίνιες και ασυνεννοησία.

Σωστή επίβλεψη και εκτέλεση εργασιών

Γενικά σε όλες τις επισκευές σπιτιού οι εργασίες θα πρέπει να είναι απόλυτα συγχρονισμένες. Αυτό σημαίνει ότι ο συντονισμός του έργου από τον υπεύθυνο επιβλέπων φέρνει καλά αποτελέσματα. Οι εργασίες γίνονται με την σειρά που πρέπει και προχωρούν σωστά τηρώντας το χρονοδιάγραμμα που έχει αποφασιστεί από την αρχή. Αν στο τέλος έχετε μια πολύ μικρή απόκλιση της τάξεως του 5% στον χρόνο ή και καθόλου όλα πήγαν καλά.

Εμείς μετά από χρόνια στον χώρο της επισκευής σπιτιών έχουμε την εμπειρία και γνωρίζουμε ακριβώς τι πρέπει να γίνει ώστε οι πελάτες μας να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Έχουμε πραγματοποιήσει όλων των ειδών τις εργασίες που απαιτούνται σε μια επισκευή ή ανακαίνιση σπιτιού. Πάντα στις εργασίες επισκευών σε ένα σπίτι γνωρίζουμε με την εμπειρία και τις γνώσεις μας αν η δουλειά μπορεί να τελειώσει σε συγκεκριμένο χρόνο ή όχι.

Επισκευές σπιτιού οι εργασίες που αντιμετωπίζουμε

Επισκευές σπιτιού οι εργασίες
Μέτρα προστασίας του χώρου στην επισκευή δαπέδου με αντικατάσταση πλακιδίων

Επισκευές σπιτιού οι εργασίες

Βασικές εργασίες που γίνονται σε επισκευές σπιτιού

Δείτε μερικές επιτυχημένες επισκευές σπιτιού που έχουμε πραγματοποιήσει

Περιγράψτε μας τις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εναλλακτικά καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα

Καθημερινές 9.00-18.00 2107279041

Για άμεση επικοινωνία 6975777445

Διαβάστε εδώ τις εργασίες σε μια γενική ανακαίνιση σπιτιού που γίνονται.

1 σκέψη για το “Επισκευές σπιτιού οι εργασίες που αντιμετωπίζουμε”

  1. ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

    Η εμπειρία μας με τον κ. Λευτέρη Σιώμο στην εξαγωγή πλακακιων,την επανατοποθέτηση τους με άριστο τρόπο χωρίς ζημιές ,χωρίς σκόνες ,χωρίς μπλεξίματα ήταν πράγματι εντυπωσιακή εμπειρία.Συνεχώς ανέβαλλα αυτή την εργασία γιατί ακριβώς φοβόμουν τι θα προκύψει.Ευτυχώς το πρόβλημά μας λύθηκε εύκολα,γρήγορα και αποτελεσματικά και τον ευχαριστούμε θερμά γι’αυτό

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *