Μικρή ανακαίνιση διαμερίσματος μια οικονομική λύση

Μικρή ανακαίνιση διαμερίσματος μια οικονομική λύση

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που αποφασίζουν να προχωρήσουν στην ανακαίνιση της κατοικίας τους .

Οι λόγοι είναι γνωστοί διότι λόγω της κρίσης τα τελευταία χρόνια σταμάτησαν οι αγορές νέων διαμερισμάτων. Πλέον η απόφαση στην πλειοψηφία είναι η ανακαίνιση του διαμερίσματος που μένουμε ήδη .

Η ανακαίνιση στην κατοικία γενικά είναι μια λύση αλλά έχει πολλές παραμέτρους όπως τι χώρους θα ανακαινίσουμε , θα κάνουμε γενική ανακαίνιση ή μερική ανακαίνιση και τι χρήματα διαθέτουμε .

Στις μέρες μας δυο είναι οι βασικοί λόγοι για να αποφασίσουμε τι ανακαίνιση θα κάνουμε . Ο πρώτος είναι η επιλογή των χώρων προς ανακαίνιση και ο δεύτερος τα χρήματα που έχουμε να διαθέσουμε . Εσείς αποφασίζετε ποιόν από τους δυο θεωρείτε πρωτεύων στην δική σας περίπτωση .

Το σίγουρο είναι ότι από την στιγμή που δεν έχετε την οικονομική άνεση να ξοδέψετε πολλά χρήματα και να προχωρήσετε σε γενική ανακαίνιση της κατοικίας σας η απόφαση σας είναι μία.

Μικρή ανακαίνιση διαμερίσματος μια οικονομική λύση που θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε το χώρο σας , να γίνει καλαίσθητος , να διορθώσετε βασικά  προβλήματα λειτουργίας στον χώρου σας .

Το βασικό για να προχωρήσετε σε αυτή την λύση είναι να ξέρετε τι είναι άμεσης προτεραιότητας για επισκευή , τι χρήματα έχετε για να ξοδέψετε και τι αλλαγές θα θέλατε να κάνετε στο σπίτι σας .

Δείτε τι θα πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε να θέλετε να μείνετε σε χαμηλά οικονομικά επίπεδα

Μικρή ανακαίνιση διαμερίσματος μια οικονομική λύση

Χαμηλό κόστος ανακαίνισης σπιτιού

  • Προσπαθήστε να μη ξηλώσετε ενδιάμεσους τοίχους. Αν το κάνετε θα πρέπει πρώτα να είστε ενήμεροι για τις νέες εργασίες που θα προκύψουν . Ξηλώνονταν έναν τοίχο πρέπει να μεταφέρετε τις ηλεκτρολογικές γραμμές που περνάνε από αυτόν αλλού . Όταν γκρεμίζεται ένας τοίχος στο δάπεδο δημιουργείται κάποιο κενό . Αυτό  θα πρέπει να κλείσει με αντίστοιχο πλακάκι ή ξύλο που υπάρχει στο χώρο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε στην αποθήκη σας απόθεμα . Το ταβάνι επίσης θα πρέπει να επισκευαστεί σοβατίζοντας το τμήμα αυτό .
  • Μην πειράξετε το δάπεδο του διαμερίσματος σας συνολικά αλλά στο δωμάτιο αυτό που ίσως θα θέλατε να κάνετε την ανακαίνιση . Το κόστος σε μια ολική αλλαγή του δαπέδου θα ανέβει αρκετά και θα σας καθυστερήσει κάποιες μέρες .
  • Βασικό είναι να μην αλλάξετε τον χώρο της κουζίνας σας ή του μπάνιου σας. Με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να γίνουν από την αρχή νέες γραμμές παροχής νερού , δικτύου αποχέτευσης και να μεταφερθούν νέες ηλεκτρολογικές γραμμές . Σκεφτείτε ότι αυτές οι γραμμές δημιουργούν νέα σκαψίματα σε τοίχους και δάπεδα πράγμα που αν θέλετε να μείνετε σε χαμηλό κόστος θα πρέπει να το αποφεύγετε .
  • Σημαντικό κόστος στην ανακαίνιση είναι και η αλλαγή εξωτερικών κουφωμάτων . Είναι βασικός παράγοντας αναβάθμισης του χώρου σας. Το νέο κούφωμα λόγω της θερμομόνωσης που παρέχει στον χώρο σας προσφέρει οικονομία στην ανάγκη για θέρμανση και ψύξη και της ηχομόνωσης . Αν δεν υπάρχουν τα χρήματα αλλάξτε τα μόνο σε χώρο που έχετε επιλέξει ότι είναι αναγκαίο όπως το παιδικό υπνοδωμάτιο.

Υλικά ανακαίνισης διαμερίσματος

Τα υλικά που θα επιλέξετε για την ανακαίνιση του διαμερίσματος σας δεν πρέπει να είναι τα πιο οικονομικά που θα βρείτε στην αγορά . Εκτός και αν δεν σας ενδιαφέρει να κρατήσουν στον χρόνο αλλά ούτε χρειάζεται να αγοράσετε ακριβά υλικά που δεν θα προσφέρουν στην ουσία κάτι . Να ψάξετε καλά στην αγορά ή να ρωτήσετε τον επαγγελματία που θα σας κάνει την ανακαίνιση. Ζητήστε την γνώμη του και τις υποδείξεις του για μαγαζιά που γνωρίζει ότι έχουν καλές και οικονομικές λύσεις . Αποφύγετε μεγάλο πολυκατάστημα που δεν θα πω φυσικά πιο είναι. Μπορεί να έχει χαμηλές τιμές αλλά τα υλικά του σε κάποιες περιπτώσεις είναι της πλάκας .

Τα παραπάνω που σας αναφέρω δεν είναι απαραίτητα κανόνας διότι αν έχετε την οικονομική άνεση μπορούμε να βρούμε λύσεις για όλα. Εδώ αναφέρω  την περίπτωση στην Μικρή ανακαίνιση διαμερίσματος μια οικονομική λύση. Πάνω σε αυτό προσπαθώ να σας δώσω την σωστή κατεύθυνση .

Τώρα ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε στο τέλος πολύ καλό  αποτέλεσμα με τον βέλτιστο οικονομικά τρόπο και να έχουμε κάνει την  ανακαίνιση που θα μας ικανοποιήσει . 

Μικρή ανακαίνιση διαμερίσματος μια οικονομική λύση

Συμβουλές για τις κατάλληλες εργασίες στην ανακαίνιση σπιτιού

  • Αν τα ντουλάπια της  κουζίνα σας είναι παλαιά αλλάξτε τα. Τοποθετήστε  νέα απλά και λειτουργικά που να καλύπτουν τις ανάγκες σας . Δεν χρειάζεται να πάτε σε ακριβή λύση κουζίνας . Υπάρχουν πολλές και οικονομικές λύσεις που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σας , το αποτέλεσμα είναι ότι έχετε μια νέα υπέροχη κουζίνα . Εάν τα ντουλάπια είναι καλά εννοώ τα κουτιά αλλάξτε μόνο τα πορτάκια και έτσι οπτικά έχετε μια νέα όμορφη κουζίνα .
  • Το μπάνιο είναι ένας χώρος που είναι από τους πρώτους που θα πρέπει να ανακαινίσετε. Ιδιαίτερα αν το σπίτι σας είναι πάνω από τριάντα χρόνια . Οι λόγοι πολλοί είναι οι σωλήνες του νερού που είναι παλαιοί και κάποια στιγμή θα βγάλουν πρόβλημα . Είναι το σιφόνι στο μπάνιο που έχει προβλήματα και άλλα πολλά που στο μέλλον αν δεν το ανακαινίσετε θα τα βρείτε μπροστά σας . Δείτε εδώ αναλυτικά τις συμβουλές μου για το μπάνιο
  • Αλλάξτε τα εσωτερικά κουφώματα ιδιαίτερα αν είναι παλιά θα δείτε ένα άλλο σπίτι μετά την αλλαγή αυτή
  • Δώστε χρώμα στους χώρους σας τολμήστε με λίγο πιο ζωηρά χρώματα που θα σας φτιάχνουν καθημερινά την διάθεση . Δείτε τους σωστούς χρωματικούς συνδυασμούς ανάλογα με το δωμάτιο και το μέγεθός του
  • Μπορείτε σε ένα δωμάτιο να αλλάξετε το δάπεδο τοποθετώντας δάπεδο laminate που είναι μια οικονομική και πολύ όμορφη αλλαγή στον χώρο

Αυτές είναι μερικές συμβουλές για την Μικρή ανακαίνιση διαμερίσματος μια οικονομική λύση που νομίζω να βοηθήσει στην τελική επιλογή σας .

Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για την ανακαίνιση του σπιτιού σας

Ηλεκτρολογικές εργασίες στην ανακαίνιση κατοικίας
μεταφορά ηλεκτρολογικών γραμμών
ανακαίνιση μπάνιου χτίσιμο μπανιέρας
τοποθέτηση πλακάκια σε μπάνιο
Μικρή ανακαίνιση διαμερίσματος μια οικονομική λύση
Σοβάτισμα τοίχων
Ανακαίνιση διαμερίσματος κατασκευή ντουλάπες
κατασκευή νέες ντουλάπες σε ανακαίνιση διαμερίσματος
Ελαιοχρωματισμοί σπιτιού
Μικρή ανακαίνιση διαμερίσματος μια οικονομική λύση
Μικρή ανακαίνιση διαμερίσματος αλλαγή εξωτερικά κουφώματα
Αποξήλωση παλαιού ξύλινου ρολού
Ανακαίνιση ντουλάπια κουζίνας
κατασκευή νέων ντουλαπιών κουζίνας
IMG_3458
Κατασκευή νέα ντουλάπα σε υπνοδωμάτιο
Μικρή ανακαίνιση διαμερίσματος μια οικονομική λύση

Περιγράψτε μας την εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε

1 σκέψη για το “Μικρή ανακαίνιση διαμερίσματος μια οικονομική λύση”

  1. Παράθεση: Ανακαινίζοντας ένα διαμέρισμα στο Μαρούσι - eletech

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *