Επισκευή εξωτερικών όψεων κτιρίου στην Καλλιθέα

Η επισκευή εξωτερικών όψεων στο κτίριο στην Καλλιθέα ήταν απαραίτητη για πολλούς λόγους. Το κτίριο είναι ένα από τα χιλιάδες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Αθήνα αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις όπου έχει μείνει για πάρα πολλά χρόνια χωρίς καμιά ιδιαίτερη συντήρηση.

Τα αποτελέσματα γνωστά , φουσκωμένα χρώματα , αποκολλημένοι σοβάδες , σκουριασμένα σίδερα και διάφορα άλλα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί από την πάροδο του χρόνου .

Σε πολλές περιπτώσεις μην πω σε όλες η επισκευή καθυστερεί πάρα πολύ κυρίως  λόγω του οικονομικού αλλά και λόγω ασυμφωνίας των ιδιοκτητών μιας πολυκατοικίας  . Βασικός παράγοντας για να ξεκινήσει ένα έργο υπό αυτές τις συνθήκες είναι ο κίνδυνος να προξενηθούν ατυχήματα από πτώση φουσκωμένων σοβάδων σε ανθρώπους και υλικές ζημιές σε τρίτους .

Η Επισκευή εξωτερικών όψεων στο συγκεκριμένο κτίριο έγινε με δυο τρόπους που πρότεινα και αποδέχτηκαν να τις υλοποιήσουν οι ιδιοκτήτες του κτιρίου .

Στην πρώτη περίπτωση στήθηκαν σκαλωσιές σε κάποιες πλευρές που υπήρχε το πρόβλημα. Κυρίως σε μέρη που υπήρχε η δυνατότητα να στηθούν σκαλωσιές .

Στην άλλη περίπτωση όπου υπήρχε διέλευση πεζών κυκλοφορία αυτοκινήτων και άλλα εμπόδια η επισκευή έγινε με την χρήση καλαθιού από γερανοφόρο όχημα .

Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη που ακολουθείται για την αποκατάσταση των τοίχων ,  των μπαλκονιών και άλλων ζημιών . Δείτε εδώ την αντιμετώπιση των προβλημάτων .

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε τα προβλήματα στο κτίριο σας και να σας κάνουμε την δική μας τεχνική-οικονομική πρόταση.

Επισκευή εξωτερικών όψεων
Επισκευή εξωτερικών όψεων
Επισκευή εξωτερικών όψεων
Επισκευή τοίχων με γερανό καλάθι
Επισκευή τοίχων με γερανό καλάθι
Επισκευή τοίχων με γερανό καλάθι
Επισκευή στηθαίων με γερανό καλάθι
Επισκευή εξωτερικών όψεων