Επισκευές κτιρίων

Οι επισκευές κτιρίων είναι από τις εργασίες που ασχολούμαστε αρκετά τα τελευταία χρόνια. Η επισκευή – συντήρηση των κτιρίων είναι μια δουλειά απαιτητική και θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Με την πάροδο των ετών όλα τα πράγματα θέλουν μια συντήρηση , έτσι και τα κτίρια πρέπει να επισκευάζονται να συντηρούνται.

Γενικά οι επισκευές κτιρίων θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο κατασκευής διότι δεν μπορείς να τα επισκευάζεις συχνά . Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόζονται σωστά αλλά κυρίως να είναι κατάλληλα για την επισκευή του κτιρίου.

Πλέον με τους νέους κανονισμούς έκδοσης αδειών και επισκευής των κτιρίων τα πράγματα γίνονται αυστηρότερα.

Θα πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανονισμοί ασφαλείας στην επισκευή των κτιρίων. Οι σκαλωσιές που τοποθετούνται για την επισκευή των κτιρίων πρέπει να έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο και κατάλληλο εξοπλισμό που τηρεί όλες τις προδιαγραφές και τους κανόνες ασφαλείας.

Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες και δυνατές εταιρείες στην παραγωγή δομικών υλικών. Οι εταιρείες αυτές έχουν τα κατάλληλα επισκευαστικά υλικά που απαιτούνται για την επισκευή των κτιρίων.

Σε άμεση επαφή μαζί τους παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια τα τεχνικά σεμινάρια που διοργανώνουν. Με την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση καταφέρνουμε και έχουμε πάντα αξιόπιστες λύσεις στα υλικά μας για τα έργα μας.

Επισκευές κτιρίων

Ενδεικτικά αναφέρω μερικές εταιρείες παραγωγής υλικών που συνεργαζόμαστε

kerakoll       sika     sintecno    isomat     thrakon    basf

Οι επισκευές κτιρίων που ασχολούμαστε περιλαμβάνουν όλους τις φάσεις επισκευής ενός κτιρίου.

Μερικές από αυτές είναι

Επισκευή εξωτερικών όψεων κτιρίου   γενικά περιλαμβάνουν όλων των ειδών τις εργασίες επισκευή σοβάδων , επισκευή σκυροδέματος , βάψιμο κτιρίου. Θεωρώ ότι ή χρήση σκαλωσιών είναι απαραίτητη ιδιαίτερα αν έχει υποστεί φθορές το κτίριο σε σοβάδες ή μπετόν. Απαιτείται άδεια μικρής κλίμακας για την εκτέλεση των εργασιών του κτιρίου.

Επισκευή στηθαίων γενικά σε ότι αφορά τα στηθαία σε ένα κτίριο. Μπορεί να γίνει μερική επισκευή σε μερικά σημεία με την χρήση καλαθοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος ή με το στήσιμο των σκαλωσιών. Σε περίπτωση που στηθούν σκαλωσιές πάνω από τέσσερα μέτρα ύψος θα πρέπει να εκδοθεί άδεια μικρής κλίμακας.

Επισκευή κολόνων πιλοτής  η επισκευή των κολονών είναι πολύ σημαντική και πρέπει να γίνεται με τα κατάλληλα υλικά. Πολλές φορές θεωρούμε ότι οι κολώνες δεν έχουν ιδιαίτερη ανάγκη και κάνουμε σημαντικά λάθη στην προστασία τους. Το χειρότερο φυσικά είναι αυτό που έκαναν παλιά κάποιοι κατασκευαστές που περνούσαν το δίκτυο των αποχετεύσεων και των υδρορροών εσωτερικά στις κολώνες. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργείται πρόβλημα μετά από μερικά χρόνια λόγω ζημιάς για παράδειγμα στο δίκτυο αποχέτευσης. Εκεί η επισκευή και αποκατάσταση της ζημιάς είναι πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη να αντιμετωπιστεί.

Επισκευή μπαλκονιών  περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που απαιτούνται σε αυτή την εργασία όπως η επισκευή μπετόν , σοβάτισμα μπαλκονιών , βάψιμο μπαλκονιών , στεγάνωση μπαλκονιών. Τα μπαλκόνια που έχουν κατασκευαστεί με διακοσμητικές πλάκες στα κούτελα έχουν δυσκολία να επισκευαστούν. Είναι προτιμότερο να ξηλώνονται τελείως και να κατασκευάζεται εκ νέου το στηθαίο του μπαλκονιού με χτίσιμο ή ακόμα καλύτερα με μπετόν.

Δείτε διάφορες επισκευές κτιρίων που έχουμε πραγματοποιήσει

Επισκευή κτιρίου στην Καλλιθέα

Επισκευή στηθαίων πολυκατοικίας στα Πατήσια

Επισκευή μόνωση κτιρίου στην Φιλοθέη

Επισκευή βαφή κτιρίου στα Βριλήσσια

Επισκευή αποκατάσταση κτιρίου στην Φιλοθέη

Επισκευή κτιρίου στο Κολωνάκι

Η επισκευή κτιρίου είναι μια σημαντική εργασία διότι αφορά την προστασία του κτιρίου συνολικά . Γι αυτό λοιπόν θα πρέπει να δίνεται σημασία στην επιλογή του συνεργείου που θα επισκευάσει το κτίριο σας. Αν δεν επισκευαστεί σωστά το κτίριο σας θα σας δημιουργήσει γρήγορα προβλήματα στο μέλλον και θα αναγκαστείτε να πληρώσετε πάλι για τις ίδιες εργασίες.

Επικοινωνήστε μαζί  μας στο 6975777445 για να κάνουμε την σωστή επισκευή στο κτίριο σας.

Εναλλακτικά αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Όνομα
Email
Μήνυμα
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
Είσοδοι κτιρίων
Επισκευή πολυκατοικίας βριλήσσια
επισκευή κτιρίου μαρούσι