Ανακαίνιση γραφείων

Ανακαίνιση γραφείων κτιρίου στο Χαλάνδρι

Ανακαίνιση γραφείων κτιρίου στο Χαλάνδρι

Η ανακαίνιση γραφείων στο συγκεκριμένο κτίριο έγινε κατόπιν απόφασης του ιδιοκτήτη να αξιοποιήσει τους χώρους του κτιρίου που ήταν ελεύθεροι (ισόγειο κατάστημα) αλλά και να γίνουν κάποιες μετατροπές στους υπόλοιπους χώρους που στεγάζονται διάφορες εταιρείες και λειτουργούν κανονικά .

Η δυσκολία φυσικά ήταν να γίνει η ανακαίνιση στα γραφεία που λειτουργούν καθημερινά οι επιχειρήσεις που νοικιάζουν τους χώρους. Κανένας δεν θέλει να εργάζεται και παράλληλα να γίνονται εργασίες με σκόνες , πολύ θόρυβο και γενικότερα πολύ μεγάλη όχληση για τους εργαζομένους στα γραφεία .

Για τους λόγους αυτούς οι εργασίες γίνονταν τις ώρες και μέρες που τα γραφεία ήταν κλειστά δηλαδή βραδυνές ώρες και Σαββατοκύριακα .

Η ανακαίνιση γραφείων περιλάμβανε διάφορες εργασίες μεταφοράς εσωτερικών χωρισμάτων από γυψοσανίδες , αποξήλωση μπάνιων , κατασκευή νέων μπάνιων ΑΜΕΑ , κατασκευή κουζίνας , προσθήκη ψευδοροφών .

Σύμφωνα με την νομοθεσία πλέον επιχειρήσεις εστίασης και γενικότερα υγειονομικού ενδιαφέροντος χώροι θα πρέπει να διαθέτουν μπάνιο ΑΜΕΑ (Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες) αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος ανακαίνισης των γραφείων .

Οι προδιαγραφές για τα μπάνια ΑΜΕΑ

είναι συγκεκριμένες και ξεκινάνε από τις διαστάσεις του χώρου εσωτερικά , την διάταξη των ειδών υγιεινής μέσα στο χώρο , το ύψος τοποθέτησης των πραγμάτων , την πόρτα που θα πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένα εξαρτήματα .

Τα παλιά μπάνια που έπρεπε να αποξηλωθούν για να γίνουν οι τροποποιήσεις διέθεταν πατάρι κατασκευασμένο από μπετόν . Η αποξήλωση του δεν ήταν και τόσο απλή όταν γύρω από  το μπάνιο υπάρχουν μηχανήματα , γραφεία που θα πρέπει να προστατευτούν από την σκόνη και να μπορούν να λειτουργήσουν τις επόμενες ώρες .

Η πλάκα του παταριού

κόπηκε σε ένα μέρος της για να μην δημιουργήσει προβλήματα στο διπλανό μπάνιο που θα έμενε σε λειτουργία . Η καθαίρεση της πλάκας του μπετόν έγινε ελεγχόμενα για να μην προκληθούν ζημιές στο δάπεδο και τους υπόλοιπους χώρους . Στην συνέχεια κατασκευάστηκε ψευδοροφή ορυκτών ινών που περάστηκαν και όλες οι ηλεκτρολογικές γραμμές των γραφείων.

Η ψευδοροφή ορυκτών ινών έχει την ευκολία της προσβασιμότητας δηλαδή οποιαδήποτε στιγμή αφαιρείς ένα τετράγωνο και κάνεις τους απαραίτητους ελέγχους των εγκαταστάσεων.

Γενικά η ανακαίνιση γραφείων επαγγελματικών χώρων χρειάζονται σωστό προγραμματισμό και συντονισμό στις εργασίες που θα γίνουν. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνεται ένα σωστό τελικό αποτέλεσμα με την μικρότερη δυνατή όχληση για τους ανθρώπους που εργάζονται μέσα σε αυτούς τους χώρους .

Επικοινωνήστε μαζί μου για να κάνουμε μια επιτυχημένη ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου .

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα

‘Ονομα
Email
Μήνυμα
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
Ανακαίνιση γραφείων
Ανακαίνιση γραφείου
κατεδάφιση παταριού
Ανακαίνιση γραφείων Μπάνιο ΑΜΕΑ
μπάνιο ΑΜΕΑ
ανακαίνιση μπάνιου σε γραφεία

Το eletech.gr είναι μέλος της εταιρείας Elsicon

3 σκέψεις για το “Ανακαίνιση γραφείων κτιρίου στο Χαλάνδρι”

  1. Παράθεση: Τοποθέτηση γυψοσανίδας σε οροφή - Ξηρά δόμηση - eletech .gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *