Επισκευή καμινάδας

Επισκευή καμινάδας σε πολυκατοικία στον Πειραιά

Επισκευή καμινάδας σε πολυκατοικία στον Πειραιά

Το συγκεκριμένο έργο έγινε στην περιοχή του Πειραιά και συγκεκριμένα σε πολυώροφο κτίριο . Η επισκευή καμινάδας κρίθηκε απαραίτητη διότι είχε σκουριάσει. Από διάφορα σημεία της έμπαινε το νερό και έτρεχε μέσα στο διαμέρισμα των ιδιοκτητών που είναι στο 2ο όροφο .

Το κτίριο αποτελείται συνολικά από 7 ορόφους και την ταράτσα . Μέχρι τον 5ο όροφο οι καμινάδες δεν φαίνονται είναι χτισμένες . Από τον 6ο και μετά το κτίριο έχει μια μετατόπιση προς τα μέσα στην πλευρά των καμινάδων με αποτέλεσμα να είναι εμφανείς .

Στην συγκεκριμένη θέση υπάρχουν δυο καμινάδες όπου στον ένα όροφο είχαν κλειστεί από κατασκευή με γυψοσανίδα. Στην υπόλοιπη διαδρομή τους ήταν εμφανείς οι καμινάδες . Στο ύψος της ταράτσας είχε κατασκευαστεί ένα πατάρι ως πρόβολος πάλι με γυψοσανίδα και από πάνω με επένδυση πλακάκια .

Το αποτέλεσμα ήταν ότι με την πάροδο του χρόνου η κατασκευή της γυψοσανίδας χάλασε λόγω του ότι το υλικό γυψοσανίδα ή ινογυψοσανίδα δεν κάνουν για εξωτερική χρήση. Μάλιστα τα γωνιόκρανα που τοποθετήθηκαν ήταν μεταλλικά και όχι πλαστικά που απαιτείται για εξωτερική κατασκευή .

Οι αιτίες του προβλήματος

Η ζημιά ξεκίνησε από τα γωνιόκρανα που σκούριασαν και όταν άνοιξαν οι γωνίες της κατασκευής το νερό έκανε την δουλειά του. Φούσκωσε τις γυψοσανίδες και περνώντας στο εσωτερικό της κατασκευής το νερό παρέμενε στον πάτο όπου έβγαινε η καμινάδα από το δάπεδο. Την αλλοίωσε και στο τέλος άνοιξε τρύπα κατεβαίνοντας το νερό μέσα από το τζάκι στο διαμέρισμα .Φυσικά η καμινάδα ήταν γαλβανιζέ γι αυτό και σκούριασε .

Η εργασίες αποκατάστασης ήταν ότι ξηλώθηκε όλο το προβληματικό δίκτυο της καμινάδας. Στην συνέχεια τοποθετήθηκε καμινάδα πάλι της ιδίας διατομής inox διπλού τοιχώματος .

Η κατασκευή για το κλείσιμο των καμινάδων έγινε εκ νέου με μεταλλικό σκελετό. Επενδύθηκε με τσιμεντοσανίδα που είναι η κατάλληλη για εξωτερική κατασκευή  με την χρήση πλαστικών γωνιόκρανων.

Επικοινωνήστε μαζί μου για να δούμε το δικό σας πρόβλημα καμινάδας.

Επισκευή καμινάδας
Επισκευή καμινάδας
Επισκευή καμινάδας inox
Επισκευή καμινάδας
Αλλαγή καμινάδας inox
Κατασκευή για νέα στήριξη καμινάδας με μεταλλικό σκελετό
Σφράγιση καμινάδας με μαστίχη πυράντοχη
Σφράγιση αρμού με μαστίχη πυράντοχη
Επισκευή καμινάδας
τοποθέτηση καμινάδας inox
Επισκευή καμινάδας
Αλλαγή καμινάδας γαλβανιζέ
Σκουριασμένα γωνιόκρανα λόγω εξωτερικής χρήσης
Επισκευή καμινάδας
Επισκευή καμινάδας
Επισκευή καμινάδας

1 σκέψη για το “Επισκευή καμινάδας σε πολυκατοικία στον Πειραιά”

  1. Παράθεση: Κατασκευές με τσιμεντοσανίδα τα πλεονεκτήματα - eletech

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *